Oletko huomannut? Kuningatar Elisabet ei koskaan käytä housuja – bongattiin harvinaisessa asussa viimeksi lähes kymmenen vuotta sitten

Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti Trump käveli Elisabet II:n edellä 1:31
Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti Donald Trump käveli kuningatar Elisabetin edellä

Kuningatar Elisabet ei ole housujen ystävä. 

Kun tarkasti mietit, oletko koskaan nähnyt kuvaa kuningatar Elisabetista käyttämässä housuja? Jos näin on käynyt, on kyse melko suuresta harvinaisuudesta, sillä 93-vuotiaasta kuningattaresta on vuosien mittaan saatu vain kourallinen kuvia housuja käyttämässä. 

Kuningatar on aina suosinut hameita tai mekkoja virallisissa edustustilaisuuksissa, ja Elisabetin tiedetään rakastavan kirkkaita värejä sekä toisiinsa sopivia hattuja ja jakkuja. Jos kuningatar on pukeutunut housuihin, on tämä tapahtunut yleensä hänen vapaa-ajallaan. 

Perinteisesti kuninkaallisen perheen naiset ovat käyttäneet edustaessaan mekkoja tai hameita. Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine on esimerkiksi seurannut kuningattaren esimerkkiä, eikä häntäkään nähdä usein julkisesti housuissa. Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan sen sijaan on ottanut modernimman linjan ja käyttänyt useaan otteeseen housuja virallisissa tilaisuuksissa. 

Tiettävästi Elisabetin on nähty julkisesti käyttävän housuja viimeisen kerran vuonna 2010, eli lähes kymmenen vuotta sitten. 

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat