Kiistellyt shortsit ja polvisukat ovat virallisesti historiaa – pian syntymäpäiviään viettävä prinssi George ihastuttaa uudella tyylillään

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa.

Prinssi George on kasvanut jo virallisesti yli shortseistaan ja polvisukistaan.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen prinssi George voi jättää pian hyvästit ikiaikaiselle kuninkaalliselle pukeutumissäännölle, sillä 22. heinäkuuta 8 vuotta täyttävän tulevan kuninkaan ei tarvitse enää käyttää shortseja ja polvisukkia. Englannissa on muutenkin melko tyypillistä, että koulussa lapset joutuvat käyttämään joko shortseja tai hametta sekä polvisukkia – koko vuoden ympäri.

Kuninkaallisille lapsille kyseinen pukeutumistyyli on pitkään ollut kuitenkin vahva, sekä kiistelty sääntö. Shortsien ja hameiden sekä sukkien käyttäminen on ollut vuosikausien ajan käytännössä pakollista, olivat esimerkiksi sääolosuhteet mitä tahansa.  

Näin ollen myös George totuttiin vuosien ajan näkemään brittihovin kuninkaallisille pikkuprinsseille erittäin ominaisessa tyylissa: shortseissa, polvisukissa sekä pikeepaidassa. Kuitenkin esimerkiksi sunnuntaina 11. heinäkuuta jalkapallon EM-finaalin ottelussa George nähtiin vanhempiensa kanssa ottelua seuraamasta kuninkaallisesta aitiosta pukeutuneena kuin pieneksi, hellyttäväksi kopioksi isästään. Sekä Georgella että Williamilla oli yllään tyylikkäät bleiserit sekä samoja värejä mukailleet solmiot. Kuten isällään, myös Georgella oli yllään pitkät housut. 

– Mielestäni hän näytti huolitellulta ja kuninkaalliselta. Hän on varmasti tuntenut olonsa erittäin siistiksi ja aikuiseksi uudessa takissaan ja solmiossaan, ja mätsääminen hänen isänsä kanssa oli myös todella suloista, lasten vaatemerkki Trottersin perustaja ja luova johtaja Sophie Mirman arvioi tulevan kuninkaan asua. 

Mirman on vaatettanut herttuaparin lapsia Georgea, prinsessa Charlottea sekä prinssi Louisia heidän varhaislapsuudestaan lähtien. 

– Hänen vanhempansa osaavat arvioida fantastisesti mitä pukea päälle ja milloin. Hän kasvaa nopeasti ja enemmän nuoreksi mieheksi kuin pieneksi pojaksi. 

Jalkapallon EM-finaalissa, joka käytiin Italian ja Englannin välillä, muutkin aitiossa ottelua seuranneet olivat pukeutuneet tyylikkäästi. Ottelua seurasivat samaisessa aitiossa muun muassa entinen jalkapalloilija David Beckham sekä näyttelijä Tom Cruise.

– Olisi ollut outoa nähdä William puvussa ja solmiossa ja hänen poikansa shortseissa ja pikeepaidassa. Tämä oli oikea valinta tilaisuuteen, Mirman kommentoi. 

George edusti pitkissä housuissa jo vuoden 2019 jouluna, kun kuninkaallinen perhe osallistui joulupäivän perinteiseen jumalanpalvelukseen Sandringhamissa. Muutamaa viikkoa myöhemmin Georgesta, prinssi Williamista, prinssi Charlesista ja kuningatar Elisabetista julkaistiin uusi virallinen kuva, jossa George poseerasi niin ikään pitkissä housuissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja