Kuningatar Elisabet valmistelee herttuatar Catherinea tulevaan rooliin – antaa tälle yllättäviä vinkkejä

Kuningatar Elisabet ei pidättele mielipidettään herttuatar Catherinen pukeutumisesta. 

Jo aloittaessaan aikoinaan seurustelun prinssi Williamin kanssa herttuatar Catherine joutui tarkan syynin kohteeksi pukeutumistyylinsä ansiosta. Koska herttuatar on tuleva kuningatarpuoliso, tarkkaillaan hänen tyyliään koko ajan entistä enemmän. 

Aloittaessaan prinssi Williamin tapailun 2000-luvun alussa Catherinen tyyli oli huomattavasti rennompi kuin nykyään. Tuolloin Catherine kuvattiin jatkuvasti asuissa, joiden käyttäminen ei missään nimessä olisi soveliasta kuninkaalliselle, kuten esimerkiksi farkkuhameessa ja nahkatakissa. 

Nykyään kyseiset asuvalinnat eivät tulisi kyseeseenkään ja herttuatar tunnetaan tasaisen tyylikkäänä kuninkaallisena pukeutujana. Catherinelta myös vaaditaan astetta konservatiivisempaa tyyliä, sillä hänen puolisonsa on tuleva kuningas. Sen sijaan esimerkiksi Williamin pikkuveljen prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan saa pukeutua vapaammin kuin Catherine. 

On yleisessä tiedossa, että kuningatar Elisabet valmistelee Catherinea tämän tulevaan rooliin kuninkaan puolisona. Varmistaakseen myös, että Catherine näyttää tulevalta kuningatarpuolisolta, Elisabet antaa kertoman mukaan tälle myös tyylivinkkejä. 

– Kuningatar antaa säännöllisesti kertoman mukaan huomionsa mikäli hän ei pidä Catherinen yllä tietystä asukokonaisuudesta tai tietyistä väreistä. 

Catherine käyttääkin aktiivisesti henkilökohtaista stailistia, joka varmistaa, että herttuatar näyttää tulevaan rooliinsa sopivalta aina, kun hän esiintyy julkisesti. 

Lähde: CheatSheet

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja