"Olen todella pettynyt Valtteriin" – ex-kuski kummastelee Bottaksen käytöstä kolarin jälkeen

Entinen F1-kuski Ralf Schumacher ihmettelee Valtteri Bottaksen käytöstä Imolan kolarin jälkiselvittelyssä.

Williamsilla ajava George Russell ja Bottas kolaroivat toisensa ulos sateen jäljiltä liukkaalla radalla taistellessaan kisan yhdeksännestä sijasta. Kahden Mercedes-leiriin kuuluvan kuljettajan välinen osuma aiheutti paljon suukopua tallin sisällä.

Bottas ei juurikaan tullut vastaan asiassa. Skyn saksankieliselle kanavalle asiantuntijana toimiva Ralf Schumacher piti suomalaisen käytöstä erikoisena.

– Olen todella pettynyt Valtteriin. Minusta hänen reaktionsa vielä tuntia kisan jälkeen eivät olleet lainkaan myötätuntoisia eikä niissä ollut hitustakaan itsekritiikkiä, Schumacher kommentoi.

Käytöksen taustalla on Schumacherin mukaan oltava Bottaksen kokema paine suojella Mercedeksen ajopaikkaansa haastajilta, joihin etunenässä myös George Russell kuuluu.

– Bottas tietää, että siitä tulee hänelle todella vaikeaa. Hän on kovan paineen alla, ja luulen, että hän on todella tyytymätön itseensä.

– Bottas on ollut vähän hajalla siitä lähtien, kun hän melkein hävisi Russellille Bahrainissa, Schumacher viittaa viime kauden lopun kisaan, jossa kaksikko ajoi Mercedeksellä tallikavereina Lewis Hamiltonin poissa ollessa.

Lue myös:

    Uusimmat