Nico Rosberg koulii Lewis Hamiltonia käytöksestä – tästä seitsenkertainen maailmanmestari tuskin tykkää

Lewis Hamilton ja Nico Rosberg eivät olleet varsinaisesti parasta pataa keskenään takavuosina F1-tallikavereina Mercedeksellä. Voisi helposti kuvitella, että Hamilton tuskin pitää entisen riitapukarinsa tuoreesta käytösohjeesta.

Rosberg tarttui kiinni Espanjan Barcelonan F1-aika-ajojen toisessa osiossa lauantaina nähtyyn episodiin. Hamilton porhalsi pääsuoralla vauhdilla Mercedes-tallikaverinsa George Russellin imussa ja näytti hakevan ohitusta, mutta Russell peitti kaistan radan reunasta ja kaksikko törmäsi toisiinsa.

Russell vaikutti olleen epätietoinen Hamiltonin asemasta imussaan ja pahoitteli tapahtunutta myöhemmin tallikaverilleen.

Asiantuntijana toimivan Rosbergin mukaan seitsenkertaisen maailmanmestarin tulisi tehdä sama Russellille.

– George esitti pahoittelut, mikä on minusta oikein. Minusta Lewisin pitäisi kuitenkin myös pahoitella, vuoden 2016 maailmanmestari sanoi Sky Sportsilla.

– Jos Lewis ohittaa hänet, Georgen kierros on pilalla, koska Lewis on juuri hänen edessään ja George takana. Se oli hänen viimeinen yrityksensä päästä Q3:een (aika-ajojen päätösosioon), joten minusta myös Lewisin pitäisi esittää pahoittelut myöhemmin.

Russell jäi aika-ajoissa 12:nneksi. Brittimaanmies Hamilton starttaa tänään sunnuntaina ajettavaan kisaan nelosruudusta.

Lue myös:

    Uusimmat