Mercedes-pomo Toto Wolff ei katsonut hyvällä Valtteri Bottaksen suoritusta – "Minun täytyy jutella hänen kanssaan"

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ei onnistunut säväyttämään sunnuntain Sakhirin GP:ssä. Bottas lähti kisaan paalupaikalta, menettäen ykkössijansa heti ensimmäisellä kierroksella. Mercedes-pomo Toto Wolff ei antanut täyttä synninpäästöä Bottakselle kisan jälkeen.

Suomalaiskuski oli sunnuntain kisassa kahdeksas. Lopputuloksissa näkyi Mercedeksen poikkeuksellisen paha varikkosekoilu.

Kaikki lähti liikkeelle, kun Mercedes löi George Russellin autoon Bottakselle suunnatut eturenkaat. Tämä aiheutti ison sekaannuksen, kun Bottas ajoi Russellin perään varikolle. Lopulta Bottakselle lyötiin samat renkaat, joita hän oli käyttänyt jo ennen pysähdystä.

Sotkusta huolimatta Bottaksen kisa jätti kysymysmerkkejä ilmoille. Erityisesti sen takia, koska Lewis Hamiltonia paikannut Russell jätti hänet välittömästi varjoonsa.

Kisan jälkeen Bottaksen kisainsinööri Riccardo Musconi lähetti talliradiossa viestin, jossa kaikui Mercedes-johdon näkemys.

– Pahoittelut sekaannuksesta, mutta on selvää, että meidän pitää olla paljon parempia mitä olimme nyt, Musconi totesi.

Viestissä kaikui vahvasti Bottaksen tallipäällikön Toto Wolffin kanta.

– Minun täytyy jutella Valtterin ja hänen ryhmänsä kanssa. Mutta ei, hän ei loistanut tänään, Wolff totesi Saksan Skylle kisan jälkeen.

Bottas puolestaan vetosi siihen, että hän oli käynyt kovan taiston Russellin kanssa ilman kisan lopussa tullutta turva-autoa.

Lue myös:

    Uusimmat