Mainos

"Olemme saaneet ansaitusti kaiken tämän huomion" – Huuhkajien luottopuolustaja uskoo kotiyleisön siivittävän Suomen EM-kisoihin

2:12
Jukka Raitala tiedostaa myös Liechtensteinin vahvuudet.

Huuhkajien laitapuolustaja Jukka Raitala kuvaa joukkueen tilaa perjantain suuren illan alla rennoksi ja keskittyneeksi. Suomelle riittää Liechtensteinia vastaan oma perussuoritus.

Helsingin Kalastajatorpalla majailleen joukkueen viikko on ollut pitkä. Median kiinnostus joukkuetta kohtaan on ollut ennennäkemätöntä.

– Näemme, että se on vain hyvä asia, että ihmisiä kiinnostaa. Olemme saaneet ansaitusti kaiken tämän huomion, ja pelanneet todella hyvät karsinnat tähän asti keskittymällä peli kerrallaan olennaiseen. Nyt jatkamme samaa, Raitala sanoo MTV Urheilulle.

Päävalmentaja Markku Kanerva kuvaili torstain lehdistötilaisuudessa Suomen ja Liechtensteinin välistä tasoeroa suurin piirtein samankokoiseksi kuin vuonna 2013 maineikkaassa Gijonin ihmeessä Espanjan ja Suomen välillä. Tuo ottelu päättyi tasan, ja Raitala tietää, ettei Liechtensteinin ylenkatsomiseen ole varaa.

– Jos miettii edellistä peliä vieraissa (Liechtensteinia vastaan), he vetäytyivät todella alas. Luulisin, että sama tulee toistumaan perjantaina. Hallitsemme palloa ja yritämme murtaa heidän puolustuksensa.

– Toki pitää muistaa, että heillä oli siinäkin ottelussa muutama paikka, joten kyllä meidän on oltava tarkkana. Emme voi yltiöpäisesti lähteä vain jatkuvasti hyökkäämään, mutta toki lähdemme sitä peliä voittamaan. Ei siinä ole mitään ihmeellistä.

Töölön jalkapallostadionilla pelattava ottelu on ollut jo pitkään loppuunmyyty. Raitalalla on selkeä odotus paikan päällä vallitsevasta tunnelmasta.

– Uskon ja toivon, kun fanit laittavat myllyn päälle heti alussa, saamme hyvän fiiliksen käyntiin. Sitä kautta hyvä tulee perjantaina.


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja