Odottava äiti ehti juuri sairaalaan, kun vauva syntyi jo käytävän lattialle – "ponnistin kerran ja kehoni hoiti loput"

Lapsivesien menosta kului puoli tuntia, kun amerikkalainen äiti Jes Hogan sai pidellä pientä poikaansa sylissään. Lapsi syntyi sairaalan käytävällä.

Viiden lapsen äidille Jes Hoganille synnytys ei ollut mitenkään uusi asia, mutta hän ei olisi mitenkään voinut varautua kuudennen lapsensa, ensimmäisen poikansa Maxwell Alexanderin tuloon.

Jes ja hänen miehensä Travis saapuivat sairaalan ovista läpi, kun äiti tiesi, että se on nyt menoa. Synnytys alkoi sairaalan käytävällä.

– Travis, se on tässä. Hän on täällä. Sinun pitää ottaa hänet kiinni, Jes kertoo sanoneensa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ponnistin kerran ja kehoni hoiti loput. Ja siinä hän oli, juuri siinä päivystysosaston lattialla. Nostin hänet hellästi rinnalleni ja muistan vain mieheni laittaneen kätensä olalleni ja lopulta napaten pyyhkeen laittaakseen sen pääni alle, koska hän pelkäsi, että tunsin oloni epämukavaksi.

Jesin mukaan lapsiveden tulemisesta kului 25 minuuttia ja sairaalaan saapumisesta viisi minuuttia, kun he saivat jo pidellä lasta sylissään. Terve vauva, joka sai myöhemmin nimekseen Maxwell Alexander, painoi 2,9 kilogrammaa ja oli reilu 50 senttimetriä pitkä. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koskettavasta synnytysvideosta tuli hitti

Paikalle oli sattunut myös kuvaaja Tammy Karin, joka ikuisti kauniin hetken videolle ja kuviin, joita on jaettu sosiaalisessa mediassa jo tuhansia kertoja. Monet katsojat ovat liikuttuneita kauniista synnytyksestä.

– Se oli hulluin synnytykseni, mutta myös kaikista täydellisin. Se ei ollut ollenkaan sitä, mitä olin suunnitellut, mutta se päättyi keskeytyksettä terveeseen lapseen ja uskomattomaan tukeen ihmisiltä ympärillämme. Se oli kaunista ja rakastan ikuisesti jokaista muistoa siitä, Jes kertoo.

Katso video synnytyksestä kokonaisuudessaan:


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

6:46

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja