Mainos

Amanda jakoi kuvat raskauden aikana menettämistään kolmosista – sai osakseen kauheita kommentteja

Kuva syntymättömistä lapsista sai nettikansan haukkumaan äitiydestä pitkään haaveillutta naista psykopaatiksi ja lastensa tappajaksi. Varoitus: Kuvat eivät sovi herkimmille.

Murheen murtama Amanda Morrison jakoi Facebookissa kuvan kuolleena syntyneistä kolmosistaan yhdistääkseen muita samanlaisessa tilanteessa olevia. Lohdutusten ja vertaistuen sijaan nainen kuitenkin sai niskaansa käsittämätöntä lokaa.

Amandaa kutsuttiin julkaisemansa kuvan perusteella esimerkiksi lapsen tappajaksi ja psykopaatiksi. Hurjat syytökset tuntuivat erityisen hirveältä, sillä 33-vuotias Amanda on yrittänyt saada lapsia jo reilusti yli vuosikymmenen.

Hedelmöityshoitojen ansiosta nainen sai viimein kuulla elokuussa 2016 hyviä uutisia: hän oli raskaana. Eikä hänen sisällään kasvanut vain yksi, vaan kolme lasta.

Viidennellätoista raskausviikollaan Amandan uutisten laatu kuitenkin muuttui. Lääkäri kertoi, ettei naisen kohtu kestäisi raskautta, minkä vuoksi äitiydestä haaveilevan Amandan tulisi valmistautua syntymättömien lastensa menettämiseen.

Kuvat eivät sovi herkimmille!


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kun Amandan kolme syntymätöntä lasta oli poistettu kohdusta, suuren menetyksen kokenut äiti sai viettää hetken sikiöiden kanssa. Kunnioittaakseen näiden muistoa Amanda otti kuvia lapsista. Kuvat hän jakoi Facebookissa.

Kaikkia haaveiden murskaantuminen ei kuitenkaan liikuttanut. Useat nettikommentoijat kertoivat, kuinka kuvottavia kuvat sikiöistä olivat. Heidän mukaansa kuolleista lapsista ei tulisi julkaista kuvia muiden nähtäväksi.

– Lapseni olivat todellisia huolimatta siitä, haluaako yhteiskuntamme nähdä sen vai ei. He olivat rakastettuja, ja kuva on minun kuvani minun lapsistani, Amanda puolustautui Daily Mailin haastattelussa.

Onneksi internetin synkistä syövereistä kaivautui esiin myös valontuojia. Amanda kertoo löytäneensä paljon äitejä, jotka ovat hekin menettäneet lapsensa. Näiden äitien kanssa Amanda on keskustellut ja saanut tukea sekä ymmärrystä.

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.