Mainos

Perheiden koskettava tapaaminen: Menehtynyt pikkutyttö pelasti alle vuoden ikäisen pojan elämän

Syyskuussa vietettiin kahden perheen koskettavaa tapaamista, kun surevat isä ja äiti pääsivät vihdoin tapaamaan pienen pojan, jonka elämän heidän tyttärensä sydän pelasti.

Yhdysvaltojen Indianasta kotoisin olevat vanhemmat Brandon Wilcox ja Lacey Tiara Wilcox menettivät joulukuussa vuonna 2015 2-vuotiaan tyttärensä, Alaiyan aivokalvontulehdukselle. Perheeltä kysyttiin, haluaisivatko he luovuttaa pienen lapsensa elimiä eteenpäin, ja vanhemmat vastasivat kyllä.

– Alaiya oli niin antelias lapsi, joten tiesimme, että se oli oikea teko. Tiesimme, että hän pelastaisi muiden elämiä. Kun kuulimme, että Alaiyan sydän pelasti kymmenenkuukautisen pikkupojan, olimme hyvin tyytyväisiä päätökseemme, että annoimme Lain olla elinluovuttaja, Lacey kertoo Facebookissa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti kertoo, että lapsensa menettäminen oli yksi rankimpia asioita hänen elämässään. Lacey menetti samaan aikaan myös oman äitinsä ja oli raskaana kolmannen lapsensa kanssa. Heidän kolmen ikäinen tyttärensä oli täysin murtunut sisarensa ja parhaan ystävänsä menettämisestä.

– Mietimme usein, oliko vastaanottajaperhe arvostanut Alaiyan antamaa kauniista lahjaa. Minä rukoilin, että voisimme tavata heidät ja kuulla hänen suloisen sydämen sykkeensä uudelleen.

Joulukuussa 2016 Wilcoxien perheeltä kysyttiin lopulta lupaa, jos joku erityinen ihminen saisi heidän yhteystietonsa. Pian Mason Perkinsin äiti, Angela otti perheeseen yhteyttä.

– Angela laittoi minulle viestiä Facebookissa ja me jaoimme omat tarinamme. Hän ei voinut kertoa tarpeeksi, kuinka kiitollisia he olivat siitä, että Mason sai mahdollisuuden elää ja hän ja hänen perheensä pitävät huolta, että hän elää täyttä elämää, Lacey kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2015 Mason syntyi synnynnäisen sydänvian kanssa, ja hän joutui odottamaan sopivaa sydäntä kahdeksan kuukautta. Mason oli yksi seitsemästä ihmisestä, jonka Alaiyan luovutetut elimet pelastivat.

– Me melkein menetimme hänet, ja kahdeksan kuukauden ajan mietin monta kertaa 'vienkö häntä koskaan kotiin? Näkeekö hän koskaan, miltä hänen huoneensa näyttää? Pääseekö hän koskaan pois sairaalasta?' Alaiya teki siitä mahdollista, Angela kertoo Good Morning Americalle.

Perheet puhuivat tapaamisesta koko vuoden, sillä he pitivät yhteydenpitoa tärkeänä. 25. syyskuuta näkeminen vihdoin onnistui Nashvillessä puistossa.

– Mieheni ja minun läpi kulki tunteiden vuoristorata. Masonin näkeminen ensimmäistä kertaa, tunsimme heti yhteyden. Niin monet tunteet kulkivat lävitseni. Olin iloinen ja surullinen samaan aikaan. Oli helpotus nähdä omin silmin, kuinka iloinen ja energinen Mason oli. Se osoitti meille, kuinka ”täydellinen” Alaiyan sydän oli hänelle, lapsensa menettänyt äiti kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lacey oli iloinen, että perheet pääsivät tapaamaan, ja hän oli vakuuttunut, etteivät he olisi voineet saada parempaa vastaanottajaperhettä. Myös Masonin äiti Angela kuvailee tapaamista eritysilaatuiseksi.

– Olen edelleen ihmeissäni, kuinka nopeasti Mason alkoi vuorovaikuttaa heidän kanssaan. Vie normaalisti häneltä viikkoja lämmetä ihmisille, joita hän ei ole koskaan tavannut, mutta se oli erilaista heidän kanssaan, aivan kuin hän olisi tuntenut heidät jo aikoja, Angela kertoo.

– Olen ikuisesti kiitollinen elämän lahjasta, ja aion aina pitää huolta, että Mason elää elämää kahden edestä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Facebook, Good Morning America

***

6:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.