Nyt puhuu pahoinpitelyn kohteeksi joutuneen Katie Pricen kihlattu – tyrmää syytökset osallisuudestaan

Katie Pricen kihlattu tyrmää spekulaatiot pahoinpitelytapaukseen liittyen.

Povipommina tunnetuksi tullut Katie Price, 43, joutui hiljattain pahoinpitelyn uhriksi. Tosi-tv-tähti julkaisi kuvia vammoistaan myös Instagramissa, mutta ne on sittemmin poistettu.

Pahoinpitelyn tekijästä ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa julkisuudessa. Tapahtumien johdosta pidätettiin yksi 32-vuotias mieshenkilö.

Somessa on spekuloitu Pricen kihlatun, Carl Woodsin olevan teon takana.

Woods julkaisi tapaukseen liittyen Instagramissa päivityksen, jossa hän kumoaa kaikki väitteet osallisuudestaan pahoinpitelyyn. 

– Olen pysynyt hiljaa poliisin suorittaman tutkinnan vuoksi, mutta olen kokenut sen olevan vaikeaa sosiaalisessa mediassa saamieni spekulaatioiden ja järkyttävän kohtelun vuoksi, Woods kirjoittaa.

Woods vakuuttaa, ettei koskaan ole tehnyt kihlatulleen harmia.

– Jokainen, joka luulee minun lyöneen Katieta, ovat täysin harhaluuloisia eikä heillä ole aavistustakaan tämän tilanteen todellisuudesta. En ole koskaan tehnyt enkä koskaan tekisi mitään, mikä satuttaisi Katieta. 

– Totuus tulee julki, hän päättää kirjoituksensa.

Price on kohdannut viimeaikoina rajuja syytöksiä siitä, että hän olisi valehdellut pahoinpitelystään. Somessa Pricen ruhjeiden väitettiin johtuneen viimeaikaisista kauneusoperaatioista. Tapauksen vuoksi Price ilmoitti hiljattain vetäytyvänsä henkilökohtaisesti sosiaalisesta mediasta hetkellisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja