Nyt lensi 100 kiloa rajusti päin Tre Kronor -maalivahdin näköä: Ruotsin päävalmentaja tulistui – video näyttää totuuden

Venäjän kapteeni Anton Slepishev rymisteli Ruotsin maalille ja lensi lopulta kovaa päin Tre Kronorin maalivahtia Adam Reidebornia. Tilanne sai tunteet kuumenemaan jääkiekon MM-kaukalossa.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Avausottelu Tshekki–Suomi pe 10.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.00!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Noin 100-kiloinen Slepishev ajoi toisessa erässä kiekon kanssa kohti Ruotsin maalia, kun Andreas Wingerli taklasi häntä maalivahti Reidebornin lähellä. Slepishev kaatui päin Reidebornia ja maali lähti miesten mukana.

Ruotsalaispelaajat menivät koulimaan maaliin ajautunutta Slepisheviä ja pian Ruotsin päävalmentaja Johan Garpenlöv jakoi tuomaristolle tulista palautetta, kun Venäjälle ei jaettu rangaistusta.

Tuomarikameralla tuomariston kanta tapaukseen kävi kuitenkin hyvin selväksi.

Katso raju tilanne ylälaidan videolta.

Ruotsi johtaa taistoa kahden erän jälkeen 1–0. Viimeistä alkulohkon otteluaan pelaavan Tre Kronorin on pakko voittaa peli elätelläkseen toiveita pääsystä pudotuspeleihin.