Nyt jysähti! Raimo Helminen on TPS:n seuraava päävalmentaja

Raimo Helminen on TPS:n päävalmentaja kaudella 2020-21.

Helminen siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella TPS:n peräsimeen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta, jonka päävalmentajana hän on joulukuussa käynnistyvissä MM-kilpailuissa.

– Vuoden sopimus sopii täydellisesti uuden TPS:n rakennusvaiheeseen. ”Raipe” on tehnyt myös nuorten pelaajien kanssa paljon töitä, joka tuo TPS:n arkeenkin lisäarvoa. Oman vahvan ja mittavan pelaajauransa myötä uskomme hänellä olevan työkaluja myös meidän kokeneimmille pelaajille, HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen toteaa seuran tiedotteessa.

Helminen on toiminut aiemmin muun muassa Helsingin Jokereiden ja Barys Astanan KHL-joukkueissa apuvalmentajana. Liigassa hän on toiminut Ilveksen luotsina.

– Kun TPS otti yhteyttä ja tiedusteli halukkuuttani päävalmentajan pestiin, niin mielenkiintoni heräsi heti. Karvat eivät nousseet todellakaan pystyyn, Helminen kommentoi.

– Vuoden mittainen sopimus oli minulle mieluisa vaihtoehto, jonka puitteissa hahmottuu varmasti se, miten minusta voi olla TPS:lle suurin apu. Saavun perinteikkääseen seuraan erittäin nöyrin mielin. Pyrin tuomaan päivittäiseen tekemiseen omaa tyyliäni ja varmasti myös vähän uusia tuulia, Helminen jatkaa.

TPS:n nykyinen päävalmentaja on Marko Virtanen, joka toimii tehtävässä kuluvan kauden loppuun saakka. Sen jälkeen hän siirtyy Rauman Lukon organisaatioon.

Virtanen korvasi aiemmin syksyllä potkut saaneen Kalle Kaskisen.

Lue myös:

    Uusimmat