HIFK yllättää: Jarno Pikkarainen seuraava päävalmentaja

Jarno Pikkarainen on Helsingin IFK:n SM-liigajoukkueen seuraava päävalmentaja. Pikkarainen on tehnyt seuran kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Ylälaidan videolla Tulosruudun raportti lauantain liigakierrokselta.

45-vuotias Pikkarainen toimii tällä hetkellä HIFK:ssa Ari-Pekka Selinin apuvalmentajana. Pikkarainen nousee siis päävalmentajaksi tämän kauden jälkeen. Seura tiedotti asiasta Bättre Folk -puhelinsovelluksessa.

Hänen valmennusryhmänsä täydentävät Joonas Tanska, Jan Lundell ja Ari Halttunen.

– Me luotamme erittäin vahvasti Jarno Pikkaraiseen. ”Pikessä” laaja lajiosaaminen yhdistyy johtajuuteen. Hän on rakentanut kärsivällisesti omaa ammattiosaamistaan ja on nyt täysin valmis tähän haasteeseen, IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen sanoo tiedotteessa.

– Tämän kauden tehtäväjakoon IFK:n valmennustiimissä tämä nimitys ei vaikuta. Ari-Pekka Selinin johdolla on tehty töitä johdonmukaisesti ja nousujohteisesti keväästä 2017 lähtien. Hänen sopimuksensa päättyy keväällä ja tämän kauden ratkaisupelejä kohti edetään hänen johdollaan, Salmelainen jatkaa.

Pikkarainen on johdattanut päävalmentajana Joensuun Jokipojat ja Mikkelin Jukurit Mestiksen mestaruuteen.

SM-liigassa hän toimi päävalmentajana TPS:ssa osan kaudesta 2014-15 Miika Elomon saatua potkut. Hän on ollut Selinin apuvalmentajana jo kaudesta 2015-16 lähtien, ensin TPS:ssä ja nyt HIFK:ssa.

Lue myös:

    Uusimmat