Mainos

Uusi päävalmentaja Liigaan – Jukureita koutsaa jatkossa Pekka Kangasalusta

1:40

Pekka Kangasalusta on Jukureiden uusi päävalmentaja 1+1-vuotisella sopimuksella. Kangasalusta siirtyy Jukureihin Tanskassa pelattavien MM-kisojen jälkeen, missä hän on osa Suomen joukkueen valmennustiimiä.

Video: Oulun Kärppien Suomen mestari -joukkue saapuu kotihallinsa edustalle.

Risto Dufvan ja Jukureiden teiden erottua urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen kertoo seuran määritelleen, millaisen päävalmentajan Jukurit tarvitsee.

– Kauden jälkeen rakennettiin urheiluorganisaation vastuut ja määriteltiin speksit, minkälaisen päävalmentajan Jukurit tarvitsee. Pekalla on tähän tehtävään vaadittavaa intohimoa ja osaamista, Hakkarainen sanoo.

Kangasalusta kertoo päävalmentajan paikan Liigassa olleen hänen tavoitteensa. Hän lopetti vuosi sitten HIFK:n apuvalmentajan tehtävänsä. Aiemmin Kangasalusta on ollut Mestiksessä kaksi kautta Kiekko-Vantaan päävalmentaja.

– Olen tutustunut Jukurien joukkueeseen, valmennustiimiin sekä organisaatioon ja koen olevani tähän tehtävään juuri oikea mies, Kangasalusta jatkaa.

Pelaajaurallaan Kangasalusta pelasi Ilveksen, HIFK:n, Kärppien, TPS:n ja Ässien riveissä lähes 300 liigaottelua sekä yhden kauden Ruotsissa Malmö Redhwawksin riveissä.

– Omassa arvomaailmassa rehellisyys kaikessa toiminnassa on perusta ja Hakkaraisen kanssa olimme samalla aaltopituudella, Kangasalusta paljastaa.

– Pelaajien fysiikka on menestymisen ehdoton edellytys ja kun se on kunnossa, taktisesti voidaan tehdä monenlaisia valintoja. Täältä joukkueelta saadut viestit ovat olleet selkeitä, että joukkue on erittäin motivoitunut ja halukas kehittymään. Tämä takaa sen, että joukkueella on mahdollisuus päästä päämäärään, eli taistella 10. sijasta, Kangasalusta linjaa.

Jukurien valmennusjohtoon kuuluvat myös valmentaja Juuso Hahl ja maalivahtivalmentaja Mika Tarvainen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.