TPS:n urheilujohto vahvistuu entisestään – Tomi Kalliolle aisapari pelaajakoordinointiin

Jääkiekon SM-liigaseura TPS on kiinnittänyt Mika Suoraniemen pelaajakoordinaattorikseen. Aiemmin valmennuspäällikkönä toiminut Suoraniemi vastaa yhdessä Tomi Kallion kanssa Palloseuran pelaajahankinnoista.

TPS on vahvistanut urheilujohtoaan määrätietoisesti kevään aikana. Toukokuun alusta Suomen jääkiekkoliiton entinen huippu-urheilujohtaja Rauli Urama otti vastaan turkulaisseuran urheilujohtajan paikan.

Suoraniemi, 40, vastaa jatkossa niin ikään pelaajakoordinaattorina toimivan Tomi Kallion kanssa pelaajarekrytoinnista. Kallion pelikenttänä ovat ulkomaan hankinnat ja Suoraniemellä kotimaan pelaajarekrytointi sekä agenttiyhteistyö.

TPS:n mukaan Suoraniemen rooliin kuuluvat myös hallinnointivastuu TPS Hockey Akatemian, sekä urheilu- ja valmennustoiminnan tukitoiminnan sektoreilla.

– On loistava asia, että Suoraniemi halusi ottaa uuden haasteen vastaan TPS-perheen urheilun kehittämisessä. Hänen toimenkuvansa tukee lisäresurssina meidän pelaajarekrytointiamme, kiittelee TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.

Suoraniemi on TPS-kasvatti, jonka isä Seppo Suoraniemi toimi pitkään seuran apuvalmentajana. Hän pelasi edustusjoukkueessa vuodet 2001-04 ennen siirtymistään Vaasan Sportin Mestis-joukkueeseen.

Kaudella 2011-12 Suoraniemi palasi pelaajauransa jälkeen TPS:ään B-juniorien päävalmentajaksi. Valmennuspäällikkönä hän on toiminut reilut kuusi vuotta.

– Uusi työnkuva sytyttää ja antaa minulle todella paljon energiaa uuden tekemiseen Tomi Kallion ja Rauli Uraman kaltaisten huipputekijöiden kanssa. Uusi askel uuteen aikaan on otettu ja olen tästä mahdollisuudesta äärettömän kiitollinen, sanoo Suoraniemi.

Lue myös:

    Uusimmat