Nyrkkeilylegenda Chris Eubankin järkyttävä suru – oma poika menehtyi traagisesti vain kuukausi isäksi tulon jälkeen

Chris Eubank perheineen suree poikansa traagista poismenoa.

Uransa lopettanut nyrkkeilytähti Chris Eubankin poika Sebastian, 29, on kuollut. Hän tuli isäksi hiljattain ja olisi täyttänyt lähipäivinä 30 vuotta. 

Sebastianin kerrotaan menehtyneen traagisessa hukkumisonnettomuudessa. Hänet löydettiin Dubaissa sijaitsevalta rannalta kuolleena. 

Sebastian loi lupaavaa uraa nyrkkeilyn parissa itsekin, isänsä ja veljensä jalanjälkiä seuraten. Nyrkkeilyn lisäksi hän toimi personal trainerina ja noudatti terveellisiä elämäntapoja. 

– Sebastian oli syvällinen pohdiskelija ja erittäin rakastettu. Kaikki hänen ympärillään kunnioittivat häntä. Hän tulee olemaan aina ystäviensä ja perheensä mielessä, nyrkkeilylegenda kommentoi.

– Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme tänä suruaikana.

Sebastianin veli, Chris Eubank junior jakoi Instagramissa kuvan menehtyneen veljensä muistoksi. 

– Veljeni Sebastian oli erityislaatuinen mies, oikeudenmukainen mies. Hän laittoi aina muut itsensä edelle. Hän oli lahjakas, mutta ihannoin häntä eniten siitä, miten hän auttoi aina huonommassa asemassa olevia, veli kirjoittaa.

– En ole itkenyt sen jälkeen kun olin 12-vuotias. Eilen itkin koko päivän. Olen pahoillani, etten ollut paikalla katsomassa perääsi niin kuin isoveljen tulee. En voi uskoa, että olet poissa.

Sebastian asui Dubaissa vaimonsa Salman ja pariskunnan kuukauden ikäisen Raheem-pojan kanssa.

Lähde: The Sun 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja