Sosiaalinen media räjähti tribuuttitulvasta – näin Hollywoodin tähdet osoittavat kunnioitustaan edesmenneelle Kobe Bryantille: "Merkitsi niin paljon niin monille"

3:27
Tulosruudussa kerrottiin Kobe Bryantin ja tämän tyttären kuolemasta maanantaiaamuna

Kobe Bryantin äkillinen kuolema on järkyttänyt Hollywoodissa.

Legendaarinen koripalloilija Kobe Bryant, 41, menehtyi sunnuntaina 26. tammikuuta helikopterionnettomuudessa Kalifornian Calabasasissa. Samassa helikopterissa oli Bryantin 13-vuotias tytär Gianna Bryant, kuusi muuta matkustajaa sekä helikopterin lentäjä. Kaikki kopterissa olleet saivat surmansa onnettomuudessa. 

Bryant oli naimisissa Vanessa Bryantin kanssa ja heillä oli yhteensä neljä tytärtä.

Uutinen levisi maailmalla myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa kulovalkean tavoin ja pian sosiaalinen media alkoi täyttyä Bryantin muisteluista sekä kunnianosoituksista. Useat Hollywoodin tähdet ovat jakaneet omia muistojaan legendaarisesta, vuonna 2016 uransa päättäneestä koripalloilijasta. 

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson julkaisi omalla Instagram-tilillään mustavalkoisen yhteiskuvan hymyilevistä Kobe ja Gianna Bryantista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakkaus on ikuista, Johnson kirjoittaa muistopäivityksessään. 

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi niin ikään omalla Instagram-tilillään muistonsa Bryantista. Lopez jakoi tilillään liudan kuvia Bryantista, jonka perheen ystävä hän on. Lopez painotti päivityksessään erityisesti perheen tärkeyttä ja merkitystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kun selasin Koben sosiaalista mediaa, puhuimme Alexin (Rodriquez, Lopezin aviomies) kanssa muistoistamme sekä hetkistä, jotka muistamme hänestä. Tämä on se totuus, joka resonoi kaikista lujimmalla tavalla: perhe on se, millä on eniten merkitystä. Olemme kaikki surullisia tästä menetyksestä mutta ainut mitä voin ajatella, on että se on vain murto-osa siitä, mitä Vanessa käy läpi juuri nyt, Lopez kirjoittaa päivityksessään. 

– Kobe merkitsi niin paljon niin monille ja tulemme kaipaamaan sinua ikuisesti. Kiitos työmoraalistasi, inspiraatiostasi sekä sydämestäsi, Lopez summaa. 

Moderni perhe -ohjelmasta tuttu näyttelijä Eric Stonestreet jakoi Instagram-tilillään oman muistonsa Bryantista, liittyen tähdittämäänsä hittisarjaan. Stonestreetin muisto on vuodelta 2013, jolloin Bryant vieraili Moderni perhe -kuvauksissa. 

Stonestreetin julkaisema kuva on näyttökuvakaappaus, jonka hän oli säästänyt vuodelta 2013. Tuolloin Bryant oli lähestynyt näyttelijää Twitterin yksityisviestillä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hän sanoi heränneensä ja halunneensa katsella komediaa, joten hän tuli katsomaan kun harjoittelimme ja kuvasimme kohtauksia. Myöhemmin, kun hän teki lähtöä, kysyin minkä takia hän halusi tulla katsomaan meitä, Stonestreet kirjoittaa. 

– Hän sanoi: "Koska olette parhaita ja viime vuonna sanoit minulle, että tule käymään joskus". Minä sekosin siihen paikkaan. Minulla ei ole mitään hajua siitä, oliko se totta, mutta tiedän se, että pyysin häntä pistäytymään luonamme joskus. Ajatukseni ja rukoukseni ovat hänen perheensä ja kaikkien niiden perheiden luona, joita tämä kammottava tragedia koskettaa. 

Bryant oli yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä koripalloilijoista. Hän pelasi koko 20-vuotisen NBA-uransa aikana Los Angeles Lakersissa ja voitti sen riveissä NBA-mestaruuden viidesti. Bryantin molemmat pelinumerot 8 ja 24 ovat jäädytettyinä Lakersin kotiareenan Staples Centerin katossa. Bryant saavutti kaksi olympiakultaa Yhdysvaltojen maajoukkueessa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja