Nyrkit heiluivat "maailman onnellisimmassa paikassa" – sanaharkasta alkanut perheriita voi johtaa rikossyytteisiin

1:33
Disneyland on todella suosittu ja haluttu matkakohde: Suomalainen Joona, 12, aikoo maksaa Disneyland-matkansa keräämällä pulloja

Useat amerikkalaismediat uutisoivat Disneylandissa tapahtuneesta perheriidasta, joka lopulta eskaloitui muhkeaksi nyrkkitappeluksi.

Disneyland on todella suosittu matka- ja turistikohde, jonka suuret linnarakennelmat ja upea väriloisto ovat kuin toisesta ulottuvuudesta. Ei ihme, että teemapuistoa kuvaillaan ”maailman onnellisemmaksi paikaksi”.

Viime viikonloppuna oli havaittavissa piikkejä paratiisissa, sillä huvipuistossa puhkesi mahdollisiin rikossyytteisiin asti johtanut riita, kertoo muun muassa amerikkalainen uutissivusto FOX 11.

Kaikki alkoi perheriidasta

Tiettävästi koko episodi lähti liikkeelle harmittomasta perheenjäsenten välisestä sanailusta.

Pian kovaääninen sanaharkka muuttui fyysiseksi, kun valkoiseen toppiin pukeutunut nainen läpsäisi pinkkiin paitaan pukeutunutta miestä.

Valko- ja pinkkipaitainen mies nostivat nyrkkinsä pystyyn, hytkyivät ja uhittelivat toisiaan nyrkein kuin kehässä mittelöivät ammattinyrkkeilijät konsanaan.

Riita eskaloitui nopeasti

Aukio muuttui hetkessä nyrkkeilykehäksi, jossa miehet läimivät toisiaan. Eräs seurueeseen kuulunut nainen asteli paikalle kauempaa tarkoituksenaan rauhoitella tulista kaksikkoa. Pienikokoinen nainen saikin valkopaitaisen miehen nyrkistä suoraan kasvoihinsa.

Riidassa mukana ollut nainen sai myös osansa miesten välille syttyneestä riidasta: täysin odottamatta pinkkipaitainen mies otti naisen hiuksista kiinni ja riuhtoi tämän päätä voimakkaasti.

– Soittakaa poliisille, joku riitaa seuranneista huusi.

Lopulta pinkkipaitainen mies purkaa raivoaan naiseen niin suurella voimalla, että tämä rämähtää pää edellä suoraan asfalttiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tilanne oli kaoottinen – perhe vastusti jopa virkavaltaa

Tilanne oli muuttunut suorastaan kaoottiseksi. Toisiaan mukiloivien perheenjäsenten ympärille oli kerääntynyt valtava joukko kauhistuneita ihmisiä ja pelokkaimmat lapset itkivät täyttä kurkkua.

Useiden nyrkin osumien ja kirosanojen sävyttämien huutojen jälkeen tilanne saatiin rauhoittumaan sivullisten auttajien ja puiston henkilökunnan voimin.

– Kaikenlainen väkivalta on anteeksiantamatonta ja sitä ei hyväksytä. Riitaan osallistuneet poistettiin välittömästi alueelta ja heidät luovutettiin poliisille, Disneylandin tiedottaja Liz Jaeger kommentoi teemapuistossa tapahtunutta välikohtausta.

Jos julkaisu ei näy, voit katdsoa sen täältä

Toistaiseksi ei ole tiedossa, millainen ”kakku” väkivaltaiseen riitaan osallistuneita odottaa kahakkansa jälkeen. Poliisin mukaan tilanteesta kuvattu video auttaa tapauksen rikostutkinnassa. 

– Tutkijat selvittävät, täyttyikö tilanteessa joitakin rikosnimikkeitä, Anaheimin poliisista kommentoitiin tapausta Fox Newsille.

Sivullinen sai taltioiduksi Disneylandissa tapahtuneen välikohtauksen videolle! 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja