Nuorten Leijonien kultavalmentajan kädenjälki on vakuuttanut SM-liigassa – jatkaa KooKoossa myös ensi kaudella

KooKoon päävalmentajana toimiva Jussi Ahokas jatkaa seuran peräsimessä myös ensi kaudella.

Keväällä KooKoon kanssa 1+1-vuotisen valmennussopimuksen solminut Ahokas on tehnyt seuran peräsimessä vahvaa jälkeä alkukaudella. KooKoo on parhaillaan SM-liigan viidennellä sijalla.

Viidettä kauttaan SM-liigassa pelaava KooKoo ei ole vielä koskaan selvittänyt tietään pudotuspeleihin. Jos Ahokkaan suojattien lento jatkuu samanlaisena, saatetaan Kouvolassa nauttia keväällä pudotuspeleistä. KooKoon toimistolla arvostetaankin suuresti Ahokkaan tähänastista työpanosta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennustiimin työpanokseen. Jussi ja tiimi ovat osoittaneet kevään, kesän ja syksyn aikana sitoutumisensa ja ammattilaisuutensa. Jatkamme töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen toteaa seuran tiedotteessa.

Myös Pikkuleijonien ja Nuorten Leijonien mestarivalmentajana meritoitunut Ahokas on ollut tyytyväinen asemaansa Kouvolassa.

– Hieno homma, että pääsemme jatkamaan hyvin alkanutta projektia samalla tiimillä. Olen todella tyytyväinen toimintaamme, olosuhteisiimme ja organisaatioomme, Ahokas kehuu.

Ahokas luotsasi Nuoret Leijonat alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuteen viime kaudella. Ahokas on voittanut MM-kultaa myös alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2016.

Lue myös:

    Uusimmat