Mainos

Nuori nainen halusi julkaista matkakuviaan, mutta kaikissa poseerasi ex-poikaystävä – ratkaisi tilanteen kekseliäästi

Nuori nainen keksi hupaisan keinon julkaista yhteiskuvia exän kanssa.

Baylee Woodwards, 19, on viettänyt melkoisen uskomattoman vuden. Suurin osa vuodesta on nimittäin kulunut matkustelun merkeissä nuoren naisen saatua töitä jahdilta.

Woodwards kertoi Buzzfeed-sivustolle käyneensä 12 eri maassa, suurimmaksi osaksi Karibianmerellä.

Runsas matkustelu on tuonut muassaan upeat Instagram-kuvat, joista monessa on luonnollisesti esiintynyt myös Woodwardsin poikaystävä, joka oli myös naisen pomo jahdilla – ennen kuin antoi hänelle potkut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ero oli rankka, koska hän oli matkakumppanini vuoden ajan, olimme kirjaimellisesti yhdessä 24/7, ja sitten hän antoi minulle potkut täysin yllättäen.

Eron jälkeen eräs kiusallinen fakta oli kuitenkin juuri se, että lukuisissa matkakuvissa Woodwardsin kanssa poseerasi todellakin entiseksi muuttunut poikaystävä. Nuori nainen keksikin nerokkaan keinon, jolla pitää kuvat edelleen esittelykelpoisina. 

"Joudut improvisoimaan"

Woodwards teki kuviin pari hienovaraista muutosta, jotta hän voisi edelleen jakaa ne sosiaalisessa mediassa joutumatta kuitenkaan katselemaan entisen poikaystävänsä kasvoja.

"Kun kaikissa söpöissä matkakuvissasi on ex-poikaystäväsi, joudut improvisoimaan", kirjoitti Woodwards Facebookissa jakamiensa kuvien saatteeksi todeten myös, ettei jaksa odottaa aloittaakseen uuden seikkailunsa soolona. "Anteeksi Zac Efron, et kuulu siihen. Sivuhuomautuksena, ole kiltti ja kuulu siihen, Zac Efron", nainen vitsaili.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niinpä. Woodwards vaihtoi exän kasvojen tilalle tuoreesta Baywatch-elokuvastakin tutun näyttelijän, Zac Efronin, kasvot.

Woodwardsin mukaan hän teki muutokset, koska halusi pystyä katsomaan kuvia ja nauramaan koko tilanteelle.

– Halusin julkaista kuvia yhdeltä reissuista, mutta hän oli kaikissa parhaissa. En voinut leikata häntä pois ja hänen blurraamisensa olisi ollut rumaa, joten ajattelin, että "laitan jonkun toisen kasvot niihin". Ja kun ajattelet 'kuumaa, nuorta kundia', ajattelet Zac Efronia, Woodwards kertoo järkeilystään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen myös korostaa, ettei yrittänyt lapsellista kostoa, koska tietää, ettei ex-poikaystävää kiinnosta.

– Halusin vain julkaista söpöjä kuvia ilman, että ihmiset luulevat, että olemme taas yhdessä.

Lähde: Buzzfeed

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.