Katie poseerasi purkautuva tulivuori takanaan ja pyysi toista reissaajaa ottamaan kuvan – lopputulos herätti hilpeyttä

Yksin matkustanut nainen pyysi toista reissaajaa ottamaan lomakuvan. Lopputuloksesta tuli viraalihitti.

Lontoolainen Katie, 25, oli yksin reppureissaamassa. Guatemalaan maaliskuun alussa suunnannut Katie suuntasi reissullaan myös katsomaan Fuego-tulivuorta yhdessä asuttamansa hostellin kokoaman 20 hengen seurueen kanssa, kertoo Newsweek.

Ylhäälle päästyään Katie pyysi seurueeseen kuulunutta miestä ottamaan kuvan, jossa Katie poseeraa purkautuva tulivuori taustalla. Lopputuloksen hän jakoi TikTok-tilillään, jossa siitä tuli hitti. Mies oli nimittäin tehnyt oleellisen mokan kuvaa ottaessaan.

– Menet soolomatkalle ja pyydät miestä ottamaan kuvan sinusta ja kirjaimellisesti purkautuvasta tulivuoresta, Kati naljaili videolla.

Hoksaatko sinä, miksei kuva tavoittanut Katien toiveita?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mikä kuvassa oli vikana?

Kuvan tarkoitus oli ikuistaa Katie purkautuvan tulivuoren edessä. Vaikka kuvassa Katie toden totta poseeraa tulivuori taustalla, mies oli ottanut kuvan muotokuvamoodissa, mikä tarkentaa kuvan etualan hahmoon sumentaen taustan. Niinpä upeasti purkautuva tulivuori ei päässyt oikeuksiinsa kuvassa. 

Katie kertoo, että harmiton moka päätyi TikTok-videoksi muiden tiktokkaajien "vein harjaantumattoman poikaystäväni lomalle" -trendin innoittamana. Trendissä pilkataan huonoja lomakuvia. 

– Tästä tiesin, että muut voisivat samaistua. Sen oli tarkoitus olla kevyttä, hauskaa ja samaistuttavaa, Katie sanoo Newsweekille.

Video todella herätti mielenkiintoa. 2,4 miljoonan katselukerran lisäksi video on kirvoittanut niin avuliaita kuin huvittuneitakin kommentteja.

– Pyydä aina videota! Seiso ja hymyile ja ota kuvakappaus myöhemmin, vinkkasi eräs kommentoija.

Moni vinkkasi, että kuvan taustan "blurria" voi muokata jälkikäteenkin.

"Minusta se oli todella hauskaa"

Katie huomauttaa Newsweekille, ettei julkaisua tule ottaa vakavasti.

– TikTok-kanavalleni on tarkoitus luoda samaistuttavaa sisältöä, joka saa ihmiset nauramaan sekä matkavinkkejä, hostellikierroksia ja vlogeja inspiroimaan uusia matkustajia ottamaan harppaus ja antamaan soolomatkustamiselle mahdollisuus, Katie sanoo.

Katie myös kertoo, että hänen toivomansa asetukset olivat valmiina, mutta kuvan ottanut mies vaihtoi ne muotokuvamoodiin.

– Olin shokissa, kun tajusin, että hän oli vaihtanut asetukset muotokuvaan, mutta minusta se oli todella hauskaa. Hän sanoi, että näytän kivalta, mikä oli suloista.

Monen kommentoijan mielestä Katie oli epäreilu mysteerikuvaajalle, mutta reppureissaaja vakuuttaa, ettei naljailu ollut pahantahtoista. Katie kertoo patikoineensa kyseisen miehen kanssa koko päivän ja ystävystyneensä tämän kanssa. Katie julkaisi videon miehen luvalla.

Katso myös: Lähdössä pidemmälle reissulle? Näin pakkaat järkevästi

Näin pakkaat järkevästi pidemmälle lomareissulle – mitä matkalaukusta on hyvä löytyä joka reissulta 7:39
Näitä tavaroita ilman matkabloggaaja Anna-Katri Räihä ei lähtisi reissaamaan.

Lue myös:

    Uusimmat