Kihlakuvan työkavereilleen lähettänyt nainen unohti kuvaan paljastavan merkinnän – "Kaikki me olemme tehneet tuon"

Nainen halusi vain jakaa kihlakuvansa työtovereilleen, mutta unohti kuvaan kiusallisen merkinnän.

Tali-niminen nainen paljasti TikTok-tilillään nolon mokansa. Käyttäjänimellä @tawlss kulkeva nainen halusi jakaa iloiset uutiset kihlauksestaan työtovereilleen, mutta unohti kuvaan jotain paljastavaa, kertoo New York Post.

Videolla Tali näyttää kollegoilleen lähettämänsä kuvan hänestä ja hänen kumppanistaan juhlimassa kihlaustaan laivalla. Nainen oli lähettänyt kuvan työpaikan Slack-kanavalle, mutta kuvatiedoston nimeksi oli jäänyt "Facetune". 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mikä on Facetune? Facetune on kuvanmuokkaussovellus, jolla voidaan korjata kuvaan tiettyjä asioita: voit saada ihosi näyttämään sileämmältä ja hampaasi valkoisemmalta tai voit jopa vaihtaa hiustesi värin. Merkintä kuvassa paljasti siis, että nainen oli muokannut kuvaansa paremmaksi.

Tali ei jäänyt nolostelemaan mokaansa, vaan julkaisi sen somessa saatesanoin: "Hampaani ovat keltaiset, okei."

Facetune onnitteli

Talin videota on katsottu jo liki viisi miljoonaa kertaa, ja moni on samaistunut tilanteeseen.

– Ei tuomitsemista, kaikki me olemme tehneet tuon, totesi eräs kommentoija.

– Voi hitto, minulle on käynyt näin. Miksi Facetunen täytyy nimetä kuva uudelleen tuolla tavoin ja paljastaa meidät? sadatteli yksi.

– Tämä tapahtui töissäni, mutta se oli kuva hänen vastasyntyneestä vauvastaan, paljasti eräs.

– Tuon takia otan aina kuvakaappauksen valmiista kuvasta, rajaan, tallennan uudelleen, joten se on uusi kuva ilman Facetunea nimessä, vinkkasi eräs.

– Muuta aina tiedoston nimi,  ohjeisti yksi jälkiviisas kommentoija.

Myös Facetunen virallinen TikTok-tili jätti kommentin Talin videon alle onnitellen tätä kihlauksesta. Facetune sai kommentilleen yli 10 000 tykkäystä. Newyorkilainen luksushammasklinikka tarjoutui puolestaan kommenteissa auttamaan Talia keltaisten hampaiden kanssa.

Katso myös: Holly näyttää kuinka sosiaalisen median kauneusfilttereillä ihminen voi muuttua hetkessä täysin toisenlaiseksi

Lue myös:

    Uusimmat