Uskomaton "rakkaustarina" sai ikäviä käänteitä – Rosey teki pariskunnan tapaamisesta lennolla numeron ja pyytää nyt anteeksi: ”Väärin niin monella eri tasolla”

8:08

Kaikkien aikojen rakkaustarina muuttui häiriköinniksi. Tarinan tulille pistänyt Rosey pyytää anteeksi aiheuttamaansa mielipahaa.

Yllä olevalla videolla keskustelua siitä, mitä sosiaalisessa mediassa saa julkaista.

Paikanvaihdosta syntyikin juoni, josta parhaimmatkin romanttiset komediat saavat vain haaveilla. Tuntemattoman naisen viereen istui komea mies, ja pari ryhtyi juttusille.

Blair seurasi tapahtumia sivusta ja twiittasi niitä innokkaille, romantiikannälkäisille someseuraajille. Kun vasta lennolla tavannut pari poistui lentokentältä yhdessä, kaikki olivat innoissaan. Blairin alkuperäistä twiittiä jaettiin liki 370 000 kertaa, ja useat mediat ympäri maailmaa kirjoittivat uskomattomasta rakkaustarinan alusta.

Somesuosion ikävä kääntöpuoli

Somesuosiosta kuuli myös toinen pariskunnan osapuolista, entinen jalkapalloilija nimeltä Euan Holden, eikä hän pannut lainkaan pahakseen tarinan saamaa julkisuutta. Yhdessä Holdenin kanssa Blair ja hänen miehensä, Houston Hardaway, paistattelivat somesuosiossaan.

Somesuosion seurauksena työkseen kirjoittava Blair yritti jopa twiiteillään saada töitä Buzzfeed-sivustolta, mikä aiheutti irvailua.

Eaun Holden.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian innokas suhtautuminen tarinaan kääntyi kuitenkin itseään vastaan. Lennolla tavanneen pariskunnan toinen osapuoli ei nimittäin halunnutkaan tulla esiin, vaan yritti säilyttää yksityisyytensä samalla, kun innokkaat somettajat vaativat saada tietää hänen henkilöllisyytensä.

"Meillä ei ole naisen lupaa vielä (henkilöllisyyden julkaisemiseen). Mutta olen varma, että te olette ovelia", Blair vihjaili seuraajilleen.

Kauaa Heleniksi kutsuttu nainen ei pysynytkään piilossa, ja häntä alettiin ahdistella sosiaalisessa mediassa. Törkeimmät kommentoijat haukkuivat naista muun muassa siitä, että tämä oli Blairin vihjailujen mukaan käynyt yhdessä Holdenin kanssa lentokoneen vessassa.

"Kerrassaan karmivaa"

Twitter-käyttäjät huomasivatkin pian, että nainen oli joutunut poistamaan kaikki sometilinsä.

"Hei Rosey, lentokonetyttö poisti sosiaalisen mediansa sen jälkeen, kun häntä ahdisteltiin sinun rajojen puutteesi vuoksi. Silmän iskeminen seuraajille ja heidän kutsuminen tarpeeksi "oveliksi", jotta he löytäisivät hänet? Tämä ei ole söpöä, se on häiritsevää ja vastuutonta. Hän ei halua olla kuuluisa. Oikeasti. Lopeta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Täytyy myöntää, että tarina kuulosti aluksi söpöltä, mutta nyt se on kerrassaan karmivaa, ja sinun pitäsi ehdottomasti opettaa, jos saat joltakulta selvät merkit siitä, ettei tämä sovi hänelle, erityisesti, jos se joku on suoraan osallisena."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Holden kiitteli Twitter-tilillään kaikkia, jotka suojelivat Helenin yksityisyyttä.

"En tiedä, mitä tehdä"

Nyt kritiikistä onkeensa ottanut Blair on itse ottanut kantaa asioihin Twitterissä Helenille osoittamallaan anteeksipyynnöllä. Blair sanoo, että hänellä on naisen lupa käyttää tämän etunimeä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En tiedä, mitä tehdä. Olen neuvoton. Kun tein tämän ja jaoin sen, olin onnellinen, iloinen ja täynnä aitoa ja vilpitöntä innostusta. Jopa niin paljon, etten kyennyt näkemään lopputuloksen mahdollista riistävää puolta, Blair kirjoittaa.

"Ei millään lailla inspiroivaa"

Blair toteaa toivovansa, että kykenisi kommunikoimaan tuntemansa häpeän, mutta sanoo, että hänen tunteensa ovat nyt merkityksettömiä. 

– Helen – toivon, että näet tämän, vaikket ole internetin fani –, pyydän anteeksi hyödynnettyäni sitä, mikä olisi voinut olla kauniin herttainen hetki tuntemattomien välillä, työkaluna kommunikoida tarina, josta pidän. 

– Se, mitä olen tehnyt, ei ole millään lailla inspiroivaa. Jokaisella naisella on oikeus omaan tarinaansa. Ja se, että otin sinun tarinasi ja muutin sen omakseni, oli väärin niin monella eri tasolla, Blair sanoo.

– Haluatpa jatkaa tätä tarinaa millä tahansa tavalla, se on nyt sinun, niin kuin sen olisi pitänyt olla tämän koko ajan.

2:16

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja