Mainos

Nuori äiti teki itsemurhan syntymäpäivänään – syynä rankka nettikiusaaminen

Nuori skotlantilainen äiti tappoi itsensä 23-vuotissyntymäpäivänään kärsittyään nettikiusaamisesta, kertoo naisen perhe. Naiselle oli perustettu muun muassa valeprofiili Tinderiin.

Leanne Morrison juhli ystäviensä seurassa syntymäpäiviään juoden proseccoa Stirlingissä, Skotlannissa, mutta 23-vuotisjuhlat saivat järkyttävän käänteen: hänen epäillään tehneen itsemurhan palattuaan juhlista kotiin.

Nuoren äidin 20-vuotias veli ja setä ovat tunnistaneet Leannen ruumiin. Itsemurhan syynä on perheen mukaan rankka nettikiusaaminen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leannea kuvaillaan juhlien sieluksi ja hänen kerrotaan eläneen täysin 4-vuotiasta poikaansa Masonia varten. Päivää ennen syntymäpäivää Leannen kanssa jutellut isoäiti kertoo, että nuori äiti odotti juhliaan innolla.

– Hän kertoi minulle, että hänellä oli aika varattuna lääkärille ja luulen, että hän oli kärsinyt masennuksesta viimeaikaisten rankkojen aikojen takia. Mutta kukaan ei tajunnut kuinka paha tilanne oli, isoäiti kertoo Daily Recordille.

Koko perhe on isoäidin mukaan kertakaikkisen murtunut tapahtuneesta. Nuoren äidin nelivuotias on nyt perheen päähuolenaihe. Isoäiti kertoo, ettei tiennyt kiusaamisesta ennen Leannen kuolemaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leannen ystävät sosiaalisessa mediassa kertoivat, kuinka Leanne kärsi masennuksesta ja että hänen viimeaikainen suhteensa oli päättynyt.

Leannen perheestä kerrotaan, että kiusaajat ajoivat nuoren naisen hirvittävään tekoon.

– Joku sairas ihminen teki valeprofiilin Tinderiin ja otti sillä miehiin yhteyttä. Poliisi tietää epäillyn nimen ja kaikki Leannen tunteneet toivovat, että häntä rangaistaan kunnolla, perheenjäsen kertoo.

Perheenjäsen myös sanoo, että Leanne kertoi aina olevansa kunnossa, mutta hänen tiedettiin kamppailevan masennuksen kanssa, jonka muutaman viime vuoden vastoinkäymiset olivat aiheuttaneet.

Leanne on myös tehnyt itse viittauksen nettikiusaamiseen, joka on ilmoitettu poliisille.

Kärsimyksestä kertoo naisen päivitys huhtikuulta. Nuori äiti kirjoitti Facebookissa, ettei yksikään ihminen pääse vahingoittamaan häntä säälittävillä ja ällöttävillä valheillaan. Joten sano ja ajattele minusta, mitä haluat, koska joka ikinen teistä on merkityksetön, hän kirjoittaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daily Recordin mukaan kaksi päivää ennen kuolemaansa Leanne julkaisi Facebookissa paljon optimistisemman viestin:

"Me kaikki sotkemme asiat joskus. Älä unohda kaikkea hyvää, mitä joku on joskus tehnyt, koska he ovat tehneet virheitä. Kaikki oppivat, elävät ja kasvavat. Anna aina hyvän ylittää paha."

Leannen sisko Natalie on julkaissut sydäntäsärkevän kunnianosoituksen siskolleen, jossa hän lupaa pitää huolta tämän pojasta Masonista.

"Nuku hyvin pikkusisko. En voi vieläkään hyväksyä sitä, että olet poissa", hän kirjoittaa.

Myös Leannen veli William kertoo, että sisko on aina ja ikuisesti heidän kaikkien sydämessä.

"Pidämme huolta, että Mason tekee äitinsä ylpeäksi, lennä korkealla sisko, rakastan sinua", hän sanoo.

Leannen serkku on myös aloittanut joukkorahoituskampanjan kerätäkseen varoja nuoren naisen hautajaisia varten. Joukkorahoituskampanjan sivuilla serkku kertoo, että kaikki Leannen tunteneet tietävät, kuinka kaunis ihminen hän oli sisältä ja ulkoa, ja kuinka paljon hän rakasti perhettään, ystäviään ja erityisesti upeaa poikaansa Masonia.

Leannen ystävä kirjoittaa, että kiusaaminen oli henkistä väkivaltaa kaikista eri kulmista katsottuna.

"Ihmiset, jotka tämän tekivät, tietävät, keitä he ovat ja syyllisyyden pitäisi seurata heitä ikuisesti", ystävä sanoo.

Skotlannin poliisi ei ole kommentoinut Leannen tapausta, kertoo Daily Record.

Lähteet: Daily Mail, Daily Record, Facebook

 ***

Mitä vanhempi voi tehdä, jos hänen lastaan kiusataan?

7:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.