Äiti jakoi surullisen muistutuksen siitä, miksi ajaessa ei pidä tekstata: "Niitä sanoja en unohda ikinä"

2:31

Amerikkalainen äiti jakoi koskettavan tarinan auto-onnettomuudessa kuolleesta tyttärestään lisätäkseen tietoisuutta tekstaamisen vaaroista.

Muistatko vielä, miten haastavaa tekstaaminen oli ennen älypuhelimia? Katso yllä oleva video!

Tavallisena toukokuisena aamuna kahdeksan aikaan Jacque Tierce muistaa kuulleensa sireenien äänet.

– Muutamaa minuuttia myöhemmin [tyttäreni] Daniellen työkaveri viestitti minulle, koska Danielle oli myöhässä töistä eikä vastannut puhelimeensa. Mielialani laski välittömästi. Danielle ei ollut koskaan myöhässä töistä, Jacque kirjoittaa koskettavassa blogipostauksessaan.

Äiti laittoi viestiä Daniellen pojan Jaycen hoitopaikkaan, josta kerrottiin, että Danielle oli kertonut toisen isoäidin vahtivan tänään poikaa.

Silloin Jacque arvasi, että sireenien äänet kuuluivat hänen tyttärensä vuoksi.

Karmea onnettomuus

Aavistuksen vahvisti pian Daniellen puhelimesta tuleva soitto. Toisessa päässä poliisi kertoi Daniellen joutuneen auto-onnettomuuteen. 22-vuotias nainen oli ajanut puoliperävaunuyhdistelmärekan perään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Auto-onnettomuus johtui siitä, että Danielle oli ajaessaan lähettänyt Snapchat-viestejä puhelimestaan.

"Niitä sanoja en unohda ikinä niin kauan kuin elän"

Jacque ehti nähdä tyttärensä juuri ennen kuin tämä lastattiin helikopteriin, sillä vakavasti haavoittunut Danielle haluttiin kuljettaa kahden tunnin päässä sijaitsevaan sairaalaan.

– Danielle oli hereillä ja pystyi puhumaan kanssani. Niitä sanoja en unohda ikinä niin kauan kuin elän. ”Äiti”, hän sanoi kaikista tuskallisimmalla äänellä, jonka olen koskaan kuullut. "Se sattuu niin paljon, äiti. Vatsaani sattuu niin paljon", Jacque kirjoittaa.

– Ehdin sanoa hänelle, että rakastan häntä ja puristaa hänen kättään ennen kuin hän menetti tajuntansa ja hänet lastattiin helikopteriin.

Kun äiti saapui kumppaninsa kanssa sairaalaan, he saivat pian kuulla kirurgeilta murskaavan tiedon. Danielle oli menehtynyt.

"En halua, että kukaan joutuu kokemaan tämän"

Reilu kolme kuukautta tyttärensä kuoleman jälkeen, toissapäivänä Jacque julkaisi koskettavan tarinansa Kansas Transportationin blogissa.

Nainen kampanjoi nykyisin sen puolesta, että ihmiset lopettaisivat tekstaamisen, Facebook-julkaisujen tekemisen ja Snapchatin käyttämisen ajaessa.

– Mikään tekstiviesti tai mikä tahansa muu ajajan häiriötekijä ei ole sen arvoinen ollenkaan! Pysäytä tienvarteen, jos se on niin tärkeä eikä voi odottaa, äiti sanoo.

– En halua, että kukaan joutuu kokemaan tämän. Ei kukaan äiti, veli, sisko, poika, lapsi. Ei kukaan ystävä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja