Nuori äiti palasi juoksumatolle tauon jälkeen – 4-vuotias lapsi todisti traagisen kuoleman: "Menin nukkumaan hänen kanssaan"

Uudessa-Seelannissa sattui kamala tapaturma, kun kahden pienen lapsen äiti kuoli kesken treeninsä, kertoo muiden muassa NZ Herald. Äitinsä kuolemaa todistamassa ollut neljävuotias poika luuli vanhempansa vain menneen nukkumaan.

Shari Fietje, 29, treenasi juoksumatolla, kun hän täysin yllättäen kuoli. Paikalla oli ainoastaan Sharin neljävuotias poika Astin. Lapsi kertoi isälleen Jamie Fietjelle myöhemmin, mitä oli käynyt.

– Äiti oli juoksumatolla ja nousi pois ja sammutti sen. Sitten hän kaatui ja löi päänsä ja meni nukkumaan, joten menin nukkumaan hänen kanssaan, Jamie muistelee Facebookissa poikansa kertoneen.

Uutiset olivat kamalat, ja vielä kamalampaa oli, että ne toi pieni lapsi.

Ensimmäinen juoksutreeni hetkeen

Sharin kuolinsyy ei ole vielä selvinnyt. Jamie sanoo NZ Heraldille, ettei hänen vaimonsa kuolema ole todennäköisesti seurausta kaatumisesta ja pään lyömisestä. Sharin uskotaan saaneen sairauskohtauksen, jonka vuoksi hän kaatui.

Jamie kertoo Facebookissa, että Shari oli pitänyt taukoa juoksemisesta nenäleikkauksesta toipumisen vuoksi. Nenäleikkauksen jälkeen urheilua ei saa harrastaa noin kuukauteen. Tuona kohtalokkaana päivänä Shari oli ilmeisesti päättänyt ryhtyä jälleen harjoittelemaan.

Pojat joutuvat kasvamaan ilman äitiään


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jamie on nyt kahden pienen pojan yksinhuoltaja. Neljävuotias Astin ja vasta vuoden ikäinen Axell joutuvat kasvamaan ilman äitiään.

Facebookissa Jamie kirjoittaa olevansa pahoillaan, ettei Shari saa nähdä poikiensa kasvavan ja kehittyvän. Nuorena kuollut äiti ei enää jaa yksiäkään nauruja ja seikkailuja perheensä kanssa, mitä Jamie luonnehtii epäreiluksi. 

– Lupaan, että yritän tehdä parhaani heidän puolestaan ja rukoilen, että jonain päivänä olemme taas yhdessä. Olet edelleen kaikkien meidän sydämissämme, Jamie kirjoittaa.

Jamie kertoo NZ Heraldille, että tällä hetkellä lapset voivat hyvin. He ovat kuitenkin vielä niin pieniä, etteivät välttämättä ymmärrä äidin poissaolon lopullisuutta. Poikien kasvaessa isommiksi Jamiella on edessään vaikea paikka, kun hänen pitää kertoa lapsilleen heidän äitinsä traagisesta kuolemasta.

Jamie toivoo, että ihmiset muistaisivat nauttia jokaisesta hetkestä läheistensä kanssa, sillä koskaan ei tiedä, mikä hetki on viimeinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja