Mainos

Nuoret suomalaiset muotoilijat Sotheby`s-näyttelyssä

Nuoret suomalaissuunnittelijat Mari Relander ja Anna Katriina Tilli esittäytyvät Sotheby`s-näyttelyssä Lontoossa. Molemmat opiskelevat Taideteollisessa korkeakoulussa tila- ja kalustesuunnittelua. He saivat kutsun maineikkaan huutokauppakamarin myyntinäyttelyyn, kun näyttelyn kuraattori Rachel Barraclough tutustui heidän teoksiinsa Lontoon Designersblock-tapahtumassa viime syyskuussa.

Relander ja Tilli osallistuvat katselmukseen yhteisen Perhonen-yrityksensä nimissä. Esillä ovat Vuokko-kalustesarja, katto- ja lattiavalaisimet sekä pöytä. Kalustesarjan innoitteena ovat nyplätyt pitsiliinat.

Mari Relander ja Anna Katriina Tilli ovat jäseninä nuorten suomalaisten muotoilijoiden IMU Design -ryhmässä. Työparina he ovat osallistuneet menestyksekkäästi moniin kotimaisiin suunnittelukilpailuihin. Kaksikko voitti vuosi sitten keväällä Helsingin kaupungin opetusviraston järjestämän koulukalusteiden suunnittelukilvan.

Sotheby`s-muotoilunäyttelyssä on mukana töitä yli viideltäkymmeneltä suunnittelijalta eri puolilta maailmaa. Katselmus pidetään 13.- 21. helmikuuta huutokauppakamarin päägalleriassa.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.