Mainos

Nuoret mellakoivat Tampereella

Tampereen keskustassa oli lauantain vastaisena yönä nuorisomellakka, jonka rauhoittamiseksi poliisi joutui turvautumaan pamppuihin. Kukaan ei saanut vakavia vammoja. Mellakkaan osallistuneet nuoret yrittivät kaataa poliisiautoja ja rikkoivat niiden ikkunoita. Poliisi pidätti paikalta useita henkilöitä.

Paikalla oli noin 200 nuorta. Poliisi epäilee, että ainakin osa mellakkaan osallistuneista kuuluu organisoituun aktivistiryhmään. Poliisi ei halua täsmentää, mistä ryhmästä on kysymys. Tampereen keskustassa oli jo perjantai-iltapäivänä levotonta, kun joukko nuoria järjesti keskustassa ennalta ilmoittamattoman mielenosoituksen autoilua vastaan. Nuoret kulkivat ruuhka-aikaan Hämeenkadun ajoradalla ja häiritsivät liikennettä. Mielenosoituksessa oli mukana satakunta henkeä. Ilmeisesti mellakkaan osallistui samoja henkilöitä kuin perjantain mielenosoitukseen.

Lauantain vastaisen yön tapahtumat alkoivat noin kello kahden aikaan, kun poliisille tehtiin ilmoitus häiriöstä Tuomiokirkonkadun varrella sijaitsevassa ravintolassa. Poliisipartio otti ravintolasta kiinni pahoinpitelystä epäillyn henkilön. Kun poliisit olivat kuljettamassa kiinniotettua ulos, tapahtumaa seurannut yleisö ryhtyi vastustamaan poliiseja ja yritti vapauttaa kiinniotetun. Mellakkaa rauhoittamaan hälytettiin useita poliisipartioita. Joukko hajaantui noin kello kolmen aikaan yöllä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.