Nuoren Kärpät-sensaation suoritukset hurmasivat Pohjois-Amerikassa – "Hän oli todellinen peto"

Arvostettu jääkiekkolehti The Hockey News listasi arvoaan nostaneet NHL-lupaukset yhteen. Listalle ylsivät myös suomalaiset Urho Vaakanainen ja Justus Annunen. Varsinkin Annunen keräsi runsaasti kehuja.

The Hockey News julkisti hiljattain Future Watch -listauksensa sadasta parhaasta NHL-lupauksesta. Kiekkoraamatuksikin kutsuttu kiekkolehti listasi samalla myös kymmenen eniten sijaansa viime vuodesta parantanutta lupausta. 

Listan kahdeksantena majaileva Urho Vaakanainen pelaa Boston Bruinsin organisaatiossa jo toista kauttaan. 21-vuotias suomalaispuolustaja on AHL-joukkue Providence Bruinsin avainpelaajia, mutta vastuuta on tullut kahden kauden aikana myös seitsemässä NHL-ottelussa. 

– Hyökkäyspään numerot eivät ole vielä näyttäviä, mutta raporttien mukaan ne saattavat vielä jonain päivänä olla. Hän on viisas kiekon liikuttaja, joka kuljettaa pelivälineen varmasti ulos ongelmista, pelaa luotettavasti kahden suunnan peliä ja tappaa jäähyjä, The Hockey News perustelee

Listan toinen suomalainen on 20-vuotias maalivahti Justus Annunen, joka pelasi upean debyyttikauden Kärppien maalilla. Colorado Avalanchen varaama Annunen torjui 23 pelaamassaan ottelussa peräti kuusi nollapeliä.

– Hän oli todellinen peto SM-liigassa tällä kaudella rikkoen ennätyksen pisimmästä nollapeliputkesta. Hän pelasi teini-ikäisenä ja dominoi yhtä maailman parhaimmista liigoista. Hän osoitti omaavansa todellista NHL:n tähtipotentiaalia, lehti kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat