Nuoren jyväskyläläisnaisen lettikampaukset villitsevät maailmalla – jo yli 60 000 Instagram-seuraajaa

4:23
Näin syntyy Suvi Huttusen upea lettikampaus

Viisi vuotta sitten 17-vuotias jyväskyläläisnainen kiinnostui hiusten letittämisestä. Nyt Suvi Huttusen letitysvideoita seurataan ympäri maailmaa.

Viidessä vuodessa on tapahtunut paljon. Aluksi Suvi Huttunen letitti pitkät hiuksensa ihan muuten vain. Vähitellen hän innostui kokeilemaan kaikenlaisia lettejä.

Sitä mukaa, kun Huttunen keksi uusia tyylejä, ystävät halusivat nähdä jokaisen kampauksen. He alkoivat pyytää Huttusta laittamaan kuvia sosiaaliseen mediaan. Siitä se sitten lähti.

Siitä on nyt lähes kolme vuotta, kun Huttunen perusti Instagram-tilin vain lettikampauksia varten. Siihen aikaan Huttunen asui vielä kotona, ja koska kuvien ottaminen tummanruskeissa sisätiloissa oli hankalaa puhelimen kameralla, hän päätti ottaa lettikuvat aina ulkona.

Vaikka hän asuukin jo omillaan ja käytettävissä olisi kuvauksiin sopivat sisätilat, Huttunen on huomannut, että monet hänen seuraajistaan pitävät suomalaisesta maisemasta ja vaihtelevista vuodenajoista.

Aikaa menee kuusi tuntia päivässä

Nyt 22-vuotias jyväskyläläinen aloittaa aamunsa tekemällä lettikampauksen ja kuvaamalla sen. Hän kuvaa myös opetusvideoita lettien tekemisestä ja jakaa ne YouTubessa Myhairstyle_xo -tilillään. Kun päivitykset Instagramiin, Facebookiin ja YouTubeen on tehty, hän vastailee seuraajien viesteihin ja kommentteihin.

Sosiaalisen median päivittämiseen menee noin 6 tuntia päivässä. Siihen päälle kertyy vielä videoiden kuvaaminen ja editointi kaksi kertaa viikossa.

– Enemmänkin aikaa tähän saisi kulumaan, mutta se ei vielä ole taloudellisesti niin kannattavaa, että voisin keskittyä vain siihen.

Hänen unelmansa on, että saisi tehdä rakastamaansa asiaa kokopäiväisesti.

Toimittajan kysyessä sosiaalisen median synkästä puolesta, onhan Huttunen kaunis nuori nainen, hän vakavoituu hetkeksi.

– Kyllä saan myös negatiivisia ja epäilyttäviä yksityisviestejä, mutta ne ovat loppujen lopuksi niin pieni osa, että en edes huomioi niitä. Meillä on aivan ihanan kannustava ja tsemppaava Instagram-yhteisö, ja nautin siitä todella paljon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suosio räjähti viime kesänä

Huttunen kertoo, että viime kesänä suuret hiustilit ympäri maailman innostuivat jakamaan hänen letityskuviaan ja hän sai valtavan määrän uusia seuraajia. Sen jälkeen vaaleanpunaiseen peruukkiin tehdyt kampaukset villitsivät maailmalla. Huttusen Instagram tilillä onkin jo huikeat 63 000 seuraajaa.

Facebook-tilin hän perusti oikeastaan vain siksi, että huomasi ihmisten jakavan hänen kuviaan myös siellä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja