Taaperoikäisen somevaikuttajan äiti saanut lahjoja yli kymppitonnin arvosta yhden vuoden aikana: "Niin paljon mahdollisuuksia koko perheelle"

8:05
Asiantuntijat kertovat videolla vinkkejä netin käyttöön.

Vuoden ja kahdeksan kuukauden ikäisellä brittipojalla on oma sosiaalisen median tili. Pojan äidille Instagram-tilin ylläpitäminen on kuin kokopäivätyö, kertoo muun muassa Metro-sivustolle.

Brittiläinen Parker George on yksi Instagramin nuorimmista vaikuttajista. Pojan nimeä kantavalla Parker George & Family -tilillä on yli 16 000 seuraajaa.

Tili ollut pystyssä vuoden

Viiden lapsen äiti Natasha Maxwell, 33, perusti Parkerille Instagram-tilin joulukuussa 2018 ja alkoi jakaa siellä kuvia pojasta ystävien ja perheen kanssa. Parker oli tuolloin kahdeksan kuukauden ikäinen. Tili sai nopeasti paljon seuraajia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Natasha rakastaa valokuvausta. Hän halusi jonkun paikan, jonne voisi jakaa sukulaisten ja perheen nähtäväksi kuvia siitä, miten Parker kasvaa.

Raha ei ollut motiivi somettamiselle

Kun Natasha perusti Parkerille tilin, ei hänen tarkoituksenaan ollut alkaa tienata poikansa kustannuksella.

– Ihmiset vain alkoivat seurata meitä ja siitä se lähti kasvamaan. Nyt joitain julkaisuja voi katsoa jopa 20 000 ihmistä. Tämä on mennyt hulluksi.

Natasha kertoo panostavansa kovasti Instagramin sisältöön. Se vie häneltä paljon aikaa.

– Kyse ei ole  vain Parkerista vaan koko perheestämme. Omakin tilini on hyvin perhekeskeinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Natasha viettää Instagramin parissa keskimäärin yhdeksän tuntia päivässä. Se on hänelle tavallaan kuin päivätyö.

Antoisaa puuhaa

Kotiäitinä toimivalle Natashalle somettaminen on ollut tuottoisaa, sillä hän on saanut jo 10 000 punnan, noin 11 800 euron, arvosta erilaisia tavaroita, kuten vaatesuunnittelijoiden tekemiä vaatteita, lippuja tapahtumiin kuten Disney on Ice -jääshow’hun. Parkerin ansiosta perhe on saanut myös jääkaappi-pakastimen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on tuonut niin paljon mahdollisuuksia koko perheelle. Tämä on esimerkki siitä, miten vanhemmat voivat käyttää sosiaalista mediaa hyvällä ja positiivisella tavalla.

Ehkä hymy kiehtoo ihmisiä

Natasha ei ole ihan varma, mistä Parkerin suosio johtuu. Ehkä se on pojan hellyttävä hymy.

– Parker on todella suloinen ja hän on aina todella iloinen. Hän vilkuttaa kaikille ja hymyilee koko ajan. Hän on vielä taapero ja olen tosi varovainen sen suhteen, millaisia kuvia otamme.

Natasha ei näe toiminnassa mitään negatiivista.  

– Minusta on ihanaa kertoa elämästäni sosiaalisessa mediassa ja olen aina tehnyt niin.

Ei pidä kuvien julkaisua vaarallisena

Natasha tietää, että joidenkin mielestä on lapsen kuvien julkaisemiseen verkossa liittyy vaaroja.

– Minä en näe tilannetta vaarallisena. Monet vanhemmat julkaisevat lapsistaan kuvia netissä ja ne ovat todella harmittomia ja viattomia.

Natasha kertoo jakavansa Parkerin tilillä myös neuvoja, kysyy kysymyksiä ja osallistuu vanhempien yhteisöön netissä. Hänelle tili on tapa tarjota tukea muille äideille ja isille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja