Mainos

Suomalaisjulkkiksille naureskeleva nainen kerännyt jo yli 27 000 seuraajaa: "Yhteistyötarjouksia tulee kiihtyvässä tahdissa"

Suomalainen Karoliina Tuominen naureskelee suomalaisjulkkisten kuville omalla Instagram-tilillään ja on kerännyt humoristisille päivityksilleen jo yli 27 000 ihmisen yleisön. 

Julkkisten Instagram-tilit ovat yleensä täynnä toinen toistaan tyylikkäämpiä otoksia: valokuva on ammattilaisen käsialaa vaatteista kuvankäsittelyyn. Siksi ei välttämättä tule huomanneeksi, miten kummallisia tilanteita kuviin tallentuu –  siis ihan oikeasti päätit istua kesken ruokaostosten kaupan käytävälle huilimaan? 

Karoliina Tuominen on päättänyt hyödyntää ilmiötä sydäntä lämmittävällä tavalla: hän kopioi julkkisten poseerauksia omalla Instagram-tilillään, jota seuraa jo yli 27 000 suomalaista. 

– Idea julkkisten parodiointiin lähti vähän puolivahingossa. Kaikki lähti liikenteeseen Katrie Dalerin snäpistä, joka lähes huusi parodiointia. Aikaisemminkin olin tehnyt parodiakuvia julkkisten kuvista, mutta en ollut julkaissut niitä missään. Parodiakuvien ottaminen oli niin hauskaa, että päätin jatkaa niiden tekemistä ja postaamista videoiden rinnalla, Tuominen kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tuominen on saanut paljon yhteydenottoja suomalaisilta ja hän kertoo arvostavansa niitä toden teolla. 

– Sitä on vaikea vieläkään käsittää että tuntemattomat ihmiset laittavat viestiä ja kehuvat sitä mitä teen. Arvostan jokaista, joka käyttää omaa aikaansa siihen että ottaa yhteyttä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tuomisen oma suosikkikuva on Sabina Särkän tai Antti Tuiskun parodia, erityisesti Särkän kuvaustilanne jäi mieleen. 

– Etenkin kaupan lattialla poseeraaminen oli kuvaushetkenä eeppinen ja katseita herättävä.

Myös Tuomisen Instagram-tili herättää katseita yhä enemmän ja enemmän. Jo yli 27 000 suomalaista seuraa hänen tiliään ja se on herättänyt kiinnostusta myös kaupallisesti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Samaa tahtia kun seuraajamäärät ovat nousseet, on yhteistyötarjouksia tullut kiihtyvässä tahdissa. Olen kuitenkin lähtenyt mukaan ainoastaan itsestä mielenkiintoisiin juttuihin, yhäkin teen tätä vain siksi, että nautin siitä ja haluan pitää tämän sellaisena harrastuksena.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kansainvälisille vesille Tuominen ei aio ainakaan tällä hetkellä suunnata. 

– Kansainvälisiä julkimoita parodioi jo muun muassa @celestebarber joka on myös yksi omista inspiraation lähteistä. Suomessa taas ei tietääkseni ollut vielä ketään, joka olisi tehnyt tällaisia parodiakuvia, kun aloitin niiden tekemisen, joten se tekee nimenomaan suomalaisten julkkisten kuvien parodioinnista vähän spesiaalimpaa. 

Osa seuraajista on kritisoinut Tuomista ja väittänyt, että tämä matkii kansainvälisiä parodioiden tekijöitä.

– Hän (celestebarber) tekee tosiaan parodiakuvia nimenomaan kansainvälisistä julkkiksista ja minä suomalaisista. Mielestäni tuo on siis lähes sama asia kuin sanoisi, että kaikki ketkä maalaavat tauluja matkivat sitä, joka on maalannut ensimmäisen taulun ikinä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja