Mainos

"Nuku sikeästi, enkelini" – sadat kerääntyivät syöpään kuolleen Jessican, 4, hautajaisiin

Syöpäkamppailukuvasta julkisuuteen nousseen Jessican hautajaisiin saapui neljäsataa surijaa.

Nelivuotias Jessica Whelan nousi lasten syöpätaisteluiden kasvoksi, kun hänen isänsä jakoi Jessicasta koskettavan kuvan sosiaaliseen mediaan. Nelivuotias Jessica menehtyi neuroblastoomaan 20. marraskuuta 2016.

Jessican hautajaisiin saapui 400 surijaa. Tytön luokkatoverit olivat valmistaneet surijoille avaimenperiä, joita nämä kantoivat mukanaan; lisäksi väkijoukko vapautti ilmaan ilmapalloja. Jopa Jessican kaksi suosikkihevosta olivat paikalla.

Isä Andy kiitteli uskomattomasta tuesta, jota perhe on saanut.

– Oli häkellyttävää nähdä tämä ihmismäärä kirkossa. Ihmisten antaman tuen määrä tekee oloni hyvin tunteelliseksi. Katselin kaikkea kyynelten läpi, Andy kuvaili Accrington Observer -lehdelle.

Tytölle oli valittu vaaleanpunainen arkku, jonka päällä oli tämän isovanhempien käsikirjoittama viesti: ”Sinun sydämesi oli valmis, mutta meidän ei, nuku hyvin, prinsessa, rakkautta, aina”.

"Tein minusta ihmisen, joka olen tänään"

Jessican syöpäkamppailusta kertovalle Facebook-sivulle isä jakoi viimeisen viestin sekä kuvia itsestään tyttärensä kanssa.

– Ensihetkestä, kun pitelin sinua, tiesin, että olet erityinen. Kaunein ja arvokkain asia, jonka olen nähnyt. Välittömästi opetit minulle aidon, ehdottoman rakkauden merkityksen. Noina ensihetkinä lupasin suojella sinua ja olla aina täällä sinua varten, tein, mitä pystyin, mutta sinua tarvittiin toisaalla, isä kirjoittaa.

– Lyhyen elämäsi aikana inspiroit minua tulemaan paremmaksi, jotta parantaisin elämääsi. Olet tehnyt enemmän liki viitenä vuonnasi maan päällä kuin itse voin toivoa tekeväni elinaikanani, ja olet inspiroinut paljon enemmän kuin vain minua.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Isä toivoo, että Jessicalla on nyt hauskaa, ja että hän kykenee nyt leikkimään.

– Nuku sikeästi, enkelini, olen täällä, koska vain minua tarvitsetkaan. Ajattelen sinua päivittäin ja perintösi kestää iäti. Teit minusta ihmisen, joka olen tänään, ja olen siunattu, että olit minun sen lyhyen hetken, kun olit täällä.

Lopuksi isä pyytää Jessicaa suojelemaan perhettään ja katsomaan heidän peräänsä. Hän odottaa päivää, jona perhe voi taas olla yhdessä.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.