Mainos

Kuva, jota yhdenkään vanhemman ei pitäisi joutua ottamaan: ”Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että sain olla äitisi”

Ellien äiti Sarah Walton, 28, kävi noutamassa tyttärensä tuhkat kotiin, mutta perheen tilaama uurna ei ollut vielä valmis. Siksi Walton sai käyttöönsä vain väliaikaisen pahvilaatikon, jonka kuva särkee sydämiä kaikkialla.

Kuvassa on auton lastenistuin, johon on kiinnitetty pahvilaatikko. Vierellä lepäävät lapsen aurinkolasit.

Ellie Waltonin aivokasvain diagnosoitiin hänen ollessaan neljä kuukautta vanha. Hän kävi läpi 17 leikkausta, 28 kemoterapiajaksoa ja  42 jaksoa sädehoitoa, mutta mikään ei auttanut. Lopulta Ellie menehtyi 4-vuotiaana.

Ellien äiti Sarah Walton, 28, kävi noutamassa tyttärensä tuhkat kotiin, mutta perheen tilaama, personoitu uurna ei ollut vielä valmis. Walton sai lapselleen väliaikaisen pahvilaatikon.

Tuo laatikko on kiinnitetty kuvan lastenistuimeen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Walton otti kuvan lohduttomasta hetkestään ja jakoi sen Ellielle perustetulle Facebook-sivulle.

– Sinun pitäisi olla täällä, Walton kirjoitti kuvan oheen.

– Teetimme sinulle kustomoidun uurnan, rakastaisit sitä, pikku tyttöni. Valitettavasti väliaikaiset uurnat ovat vain laatikoita, se ei ollut tarpeeksi hyvä sinulle, joten koristelin laatikon, kunnes täydellinen uurnasi saapuu. Kun ajoin kanssasi kotiin tuolloin, minua pelotti, mutta sinun vyöttämisesi turvaistuimeen tuntui normaalilta. Vaikka mikään tässä ei ole normaalia eikä mikään ole oikein. Sinun pitäisi olla täällä. Kuolema on niin itsekäs, pikku tyttöni. Sydämeni on murtunut.

Walton kertoo tietävänsä, että Ellie on nyt ”paremmassa paikassa”, vailla kipuja ja tuskaa. Samalla hän uskoo, että lapselle paras paikka olisi oman äidin käsivarsilla.

– On kaksi kuukautta siitä, kun viimeksi pussasin poskeasi ja leikittelin hiuksillasi. Nämä kaksi kuukautta ovat olleet puhdasta kidutusta, tuskaa ja epätoivoa. Haluan vain takaisin arkisen elämämme, mitä se olikin, haluan sen takaisin. Haluan sairaalavierailut takaisin, kemoterapian takaisin, haluan naurusi ja iloisen sydämesi takaisin. Asiat, jotka aiheuttivat sydämeeni niin paljon tuskaa vain muutama kuukausi sitten, ne haluan nyt epätoivoisesti takaisin.

Vaikka elämä tuntuu hyvin epäreilulta, Walton on kiitollinen siitä, että muisti kertoa lapselleen joka päivä, miten hän rakastaa tätä.

– Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että sain olla äitisi. Pieni tyttöni, en halua, että katselet minua ylhäältä ajatellen, että poismenosi tuo minulle vain tuskaa. Koska kuulehan, pikku tyttöni, ottaisin tämän kivun itselleni uudestaan ja taas uudestaan, jos se tarkoittaisi, että sain olla äitisi. Jos en olisi koskaan tuntenut sinua, en olisi tuntenut puhdasta onnea, en olisi koskaan osannut elää jokaista hetkeä kuin viimeistä, enkä olisi koskaan tiennyt, miltä oikea urheus, voima ja rohkeus näyttävät.

Walton vannoo tekevänsä kaikkensa sen eteen, ettei yksikään äiti enää joudu kokemaan samaa tuskaa kuin hän.

– En halua, että yksikään toinen äiti koskaan tuntee oloaan tällaiseksi, ja taistelen näiden muiden lasten puolesta, jotta kenenkään toisen äidin ei tarvitse kiinnittää lapsensa tuhkia turvavöihin.

Facebookissa Walton kiittää saamastaan tuesta ja siitä, että Ellien muisto säilyy. Kuva pahvilaatikosta on päätynyt muun muassa Good Morning America -ohjelmaan.


Lähde: Kidspot.com.au, Facebook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.