Mainos

"Prinsessani on nyt kasvattanut enkelinsiipensä" – koskettavan syöpätaistelukuvan Jessica, 4, menehtyi

Menehtynyt Jessica tuli monille tutuksi sydäntäsärkevästä kuvasta, jonka hänen valokuvaaja-isänsä Andy jakoi.

Nelivuotias Jessica Whelan menehtyi rankan syöpäkamppailun jälkeen. Jessica tuli monille tutuksi sydäntäsärkevästä kuvasta, jonka hänen valokuvaaja-isänsä Andy jakoi tyttären tuskista.

Jessicalla diagnosoitiin neuroblastooma vuonna 2015. Tyttö sai lääkäreiltä pitkän taistelun jälkeen huonon ennusteen: elinaikaa olisi vain vähän. Marraskuussa 2016 isä kirjoittaa Jessican taistelulle omistetulla Facebook-sivulla, että hänen tyttärensä on nyt saanut rauhan.

– Prinsessani on nyt kasvattanut enkelinsiipensä ja matkannut ylös, leikkimään ystävien ja rakkaiden kanssa. Hän katsoo nyt pikkuveljensä ja meidän peräämme, kunnes eräänä päivänä tapaamme taas, Andy kuvailee.

– Eilen hän viimein antoi minun pidellä häntä sylissäni, ja jaoimme suuren halauksen, kerroin, miten paljon häntä rakastan. Kerroin hänelle taas, että hän voi sulkea silmänsä ja nukahtaa, isä kuvailee viimeistä iltaa.

Kahdeksan tuntia halauksen jälkeen Jessica menehtyi.

– Tuntuu, kuin valtava osa minusta olisi revitty irti, mutta olen iloinen, että sain antaa hänelle lohtua hänen viimeisinä tunteinaan. Hän menehtyi rauhallisesti ja ilman puhetta.

Isä kiittää kaikkia Jessican taistelussa myötäeläneitä tuesta ja pyytää perheelle rauhaa suremisen ajaksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.