Mainos

Nukke, joka auttaa vauvoja nukahtamaan: Hittituote myytiin loppuun hetkessä!

Islantilaisäiti on luonut nuken, joka auttaa lapsia nukahtamaan ja nukkumaan yönsä rauhassa. Monen vanhemman kaipaama tuote myytiin loppuun hetkessä. 

Lapsen nukuttamismetodeja löytyy laidasta laitaan aina iltasaduista tuutulauluihin. Eri metodit toimivat eri perheille, mutta uusi nukahtamista helpottava nukke lupaa auttaa aivan kaikkia perheitä ympäri maailmaa. 

Tämä sukupuolineutraali Lulla-nukke sopii luojansa mukaan kaikille sukupuolesta tai kansalaisuudesta riippumatta.

Auttaa lasta tasaamaan oman hengityksensä

Kahden lapsen äidin ja psykologin Eyrún Eggertsdóttirin luoma Lulla-nukke lupaa auttaa lapsia nukahtamaan nopeasti ainutlaatuisen menetelmänsä ansiosta. Nukke hengittää ja sen sydän lyö aivan kuin oikealla ihmisellä.

Äänet eivät ole keinotekoisia, vaan ne on nauhoitettu luonnollisen vaikutelman lisäämiseksi. Äänien taustalla on eräs äiti, jonka hengitystä ja sykettä nauhoitettiin hänen yöuniensa aikana. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lulla voi auttaa lasta myös tasaamaan hänen oman hengityksensä ja sydämen sykkeensä, joka takaa laadukkaammat yöunet niin lapsille kuin vanhemmillekin. Laadukkailla yöunilla on islantilaisluojan mukaan pitkäkestoisia vaikutuksia, sillä se vaikuttaa osaltaan myös turvallisuuteen.

Eggertsdóttirin työskenteli nukkea luodessaan yhteistyössä sairaaloiden ja tutkijoiden kanssa. Nukke nousi heti ilmestyttyään niin suosituksi, että se on tällä hetkellä loppuunmyyty maailmanlaajuisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Suuren suosion myötä myös nuken hinta on lähes viisinkertaistunut alkuperäisestä hinnasta. Verkkokauppa eBayssa hinta on tällä hetkellä 310 euroa. Korkeasta hinnasta tuhannet vanhemmat jonottavat omien yöuniensa pelastajaa. 

Video: Mitä tapahtuu, kun lapsi saa kuulla äitinsä äänen ensimmäistä kertaa elämässään? 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.