Mainos

Nuijamaalla suuri hormonitakavarikko

Nuijamaan tulli on takavarikoinut suuren lastin katukauppaan tarkoitettuja hormoneja, joiden arvo on yhteensä satoja tuhansia markkoja. Kahdessa vuodessa itärajan lääke- ja hormonitakavarikot ovat yli satakertaistuneet.

Hormoniampulleissa oli lähinnä kasvuhormoneja ja anabolisia steroideja. Takavarikoitujen tavaroiden apteekkiarvo olisi ollut Suomessa yli 200 000 markkaa. Salakuljetusta yrittänyt venäläismies sanoo, ettei hänellä ollut yhteistyökumppaneja Suomessa. Hänen tarkoituksenaan oli myydä hormonit markettien parkkipaikoilla.

Hormoniampulleja ja anabolisia steroideja takavarikkoon Nuijamaalla

Tulli löysi arvokkaan lastin miehen henkilöautosta perjantaiaamuna. Auton hansikaslokeron alle tehdystä kätköstä paljastui 2 378 ampullia hormoneja ja anabolisia steroideja.

Vuonna 1969 syntynyt mies yritti salakuljettaa Suomeen 200 ampullia Somatogenum-nimistä kasvuhormonia sekä 1 211 ampullia Sustanon-nimisiä ja 967 ampullia Omnarden-nimisiä anabolisia steroideja.

Kertomansa mukaan miehellä ei ollut mitään suunnitelmia hormonien myynnistä Suomessa. Hänen tarkoituksensa oli ainoastaan odotella jonkin marketin parkkipaikalla, joskopa joku tulisi kyselemään tämän tyyppistä tavaraa. Ampullit hän kertoi ostaneensa Pietarin torilta noin viikkoa ennen kiinnijäämistään.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.