Mainos

NRK paljasti vain skandinaaveille suunnatun pedofiilisivuston – jaetaan kuvia ja fantasioita

Norjan yleisradioyhtiö NRK on paljastanut nettisivuston, jota käyttävät tuhannet pedofiilit.

Sivusto on tarkoitettu vain skandinaaveille ja siellä on kiellettyä käyttää englannin kieltä. Sallitut kielet ovat, tanska, ruotsi ja norja. Sivustosta kertovat muiden muassa NRK ja TheLocal.no

Sivustolla käyttäjät jakavat harmittoman näköisiä kuvia esipuberteettisistä tytöistä ja jonkin verran myös pojista. Lisäksi sivustolla keskustellaan käyttäjien seksuaalisista mieltymyksistä ja elämästä pedofiilina.

”Tervetuloa Scandi Landiin” sivusto toivottaa tervetulleeksi käyttäjän, joka on saanut koodin, jolla pääsee sisään vahvasti salattuun keskustelufoorumiin.

"Tämä on pohjoismainen keskustelupalsta pedofiileille ja teini-ikäisistä kiinnostuneille sekä niille muille, jotka haluavat osallistua keskusteluun, sivustolla sanotaan."

43 prosenttia valmis yhdyntään lapsen kanssa

NRK:n toimittaja kaivoi sivustolta kyselyn, jonka otsikko oli: ”Kuinka pitkälle olet valmis menemään?”

Sivuston kyselyyn vastanneista 43 prosenttia ilmoitti, että he olisivat valmiita yhdyntään lapsen kanssa.

– Jos lapsi hyväksyy sen, olisin valmis kaikkeen mahdolliseen, sanoi 70 vastaajaa yhteensä 235 kyselyyn vastanneesta.

21 vastaajaa puolestaan ilmoitti olevansa valmis yhdyntöihin, mikäli lapsi ei aktiivisesti vastustaisi sitä. 9 vastaaja suorittaisi yhdynnän lapsen kanssa, vaikka lapsi vastustelisi.

Norjan yleisradioyhtiön toimittaja katsoo, että kysely vastauksineen piti tuoda julkiseksi, koska useat sivuston käyttäjät ilmoittivat, että he ovat osallistuneet lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Yksi norjalainen sivuston käyttäjä nimeltään ”Sven” myöntää, että hänellä on jotain kokemusta tytöistä, jotka ovat olleet iältään 7-8 -vuotiaita.

Ruotsalainen kirjoittaja, joka käyttää nimimerkkiä ”Swedish Dad” väittää itse tuottavansa kovaa lapsipornoa, jossa esiintyy 3-11 -vuotiaita tyttöjä.

Toinen norjalainen puolestaan sanoo kieltäytyvänsä tällä hetkellä kaikesta seksiin viittavasta lasten kanssa.

– Tämän hetkinen moraalikoodini on, että en tee mitään seksuaalista lasten kanssa. Riski niin minulle kuin lapselle on liian suuri. Mutta jos lapsi olisi halukas, en voi 100 prosentin varmuudella luvata ettenkö suostuisi. Olenhan ihminen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.