Mainos

Norjan etsityin pedofiili "Taskumies" kiinni

Miehen epäillään syyllistyneen jopa 300-400 nuoren pojan hyväksikäyttöön.

Norjan poliisi on pidättänyt 55-vuotiaan miehen epäiltynä mahdollisesti jopa 400 pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Poliisi uskoo paljastaneensa maan historian pahimman pedofiilin.

"Taskumieheksi" kutsuttu mies napattiin aamuvarhaisella kotoaan Bergenin seudulta, jossa hänen uskotaan aloittaneen rikoksensa jo 1970-luvulla. Bergens Tidende -lehden mukaan pidätetty mies on yksityisyrittäjä ja miljonääri.

Poliisin mukaan miehen kotoa kerätyt dna-näytteet ovat vahvistaneet miehen syyllistyneen hyväksikäyttöön ainakin viidessä tapauksessa. Syytteet koskevat yhtätoista yksittäistä tapausta, mutta jo tässä vaiheessa mies yhdistetään ainakin 150 seksuaalirikokseen. Uhrit ovat olleet 6-12-vuotiaita poikia.

-Kyse on yli 150 hyväksikäyttötapauksesta, joihin epäilemme "taskumiehen" syyllistyneen. Syyte koskee tässä vaiheessa yhtätoista tapausta, sanoi Jorid Kile Berg paikallisesta poliisista.

Norjan poliisi on jäljittänyt miestä vuosikausia, mutta marraskuussa sattunut uusi tapaus antoi etsinnöille uutta puhtia.

Miehen lähipiirille pidätys tuli yllätyksenä. Kahden aikuisen lapsen eronnutta isää pidettiin "mukavana ja rauhallisena miehenä".

-Uutinen tuli järkytyksenä kaikille meille, jotka työskentelemme täällä. Kukaan ei osannut epäillä mitään. Uskon vieläkin, että hän on syytön, sanoi miehen yrityksen naapurustossa töissä oleva mies Bergen Tidende -lehden verkkosivuilla.

Myös poliisin mukaan miehen on täytynyt elää täydellistä kaksoiselämää.

Kutsumanimensä mies sai siitä, että hän houkutteli poikia luokseen pyytämällä näitä etsimään jotakin taskustaan. Yhdessä vaiheessa mies lähestyi nuoria poikia pyytämällä näiltä apua reiden ympärillä olleen siteen vaihtamiseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.