Norjalainen maajussi-Asgeir paljastaa koskettavasti ajatuksensa rakkaudesta: "Se vaatii jokapäiväistä työtä"

Näin norjalainen maajussi-Asgeir puhuu rakkaudesta 2:00
Videolla norjalainen maajussi-Asgeir puhuu koskettavasti rakkaudesta.

Norjalainen, kahden lapsen isä maajussi-Asgeir on valmis rakastumaan jälleen.

Norjalainen maajussi-Asgeir on yksi neljästä ulkomaiden maajusseista, joilla on tavoitteena löytää rakkaus ja suomalainen puoliso rinnalleen Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa. 53-vuotiaalla Asgeirilla on vahva side Suomeen, sillä hänen entinen puolisonsa on suomalainen. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta. 

Kalastava maajussi on viihtynyt muutaman vuoden ajan itsekseen, mutta nyt hän kertoo olevansa valmis löytämään rakkauden. Asgeirin mukaan rakkaudessa suurin opetus on se, ettei mitään voi koskaan pitää itsestään selvänä. 

– Pitää vain tehdä parhaansa, ikinä ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Minulle tärkeintä ovat tietysti lapset ja selviäminen elämässä. Jos antaa kaikkensa, ei muuta voi. 

– Hyvän ihmissuhteen eteen pitää tehdä töitä, jotta kumppanisi ja sinä olisitte hyvä pari ja ilmapiiri perheessä olisi hyvä. Se vaatii jokapäiväistä työtä, olen valmis siihen. 

Asgeir kertoo, että mikäli hän huomaa kiinnostuneensa naisesta, hän ajautuu nopeasti tunteiden vietäväksi ja lähtee suhteeseen täysillä mukaan. 

– Rakkaus on tärkeintä elämässä. Ilman rakkautta ei ole oikeaa elämää. 


Maajussille morsian maailmalla -esittelyjakso MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ma 27.12. klo 20.
Tuotantokausi alkaa keväällä 2022. Ohjelma on katsottavissa myös C Moresta.

Pääset kirjoittamaan Maajusseille tästä.

Lue myös:

    Uusimmat