Maajussi-Francescon valitsema Annika lähti toisen miehen matkaan kuvausten jälkeen: "Haistoin, että jotain on ilmassa"

Maajussi-Francescon valitsema Annika lähti toisen miehen matkaan kuvausten jälkeen 1:40
Videolla Francesco kertoo, kuinka hän tajusi, että kuvioissa on toinen mies.

Maajussille morsian maailmalla -kausi on tullut päätökseensä, ja katsojat ovat saaneet vihdoin tietää, miten rakkaudennälkäisten maajussien viimeisissä valinnoissa kävi. Italialainen maajussi-Francesco valitsi parikseen Annikan.

Kauden viimeisessä Maajussille morsian maailmalla -jaksossa selviää, että Francesco ja Annika ovat sittemmin lähteneet eri teille. 

Annika jäi kuvausten päätyttyä vähäksi aikaa Italiaan, jolloin hän ja Francesco tutustuivat toisiinsa lisää. Francesco vieraili myös Suomessa Annikan luona, ja kaikki oli hänen mukaansa tuolloin hyvin. 

Francesco kuitenkin kertoo MTV Uutisille, että muutama päivä hänen lähtönsä jälkeen Annika tapasi toisen miehen ystävänsä hääjuhlissa, jolloin hänen ja Annikan välinen juttu loppui.

– Haistoin, että jotain on ilmassa, Francesco kertoo videolla Vapulle tilanteesta, kun tajusi, että kuviossa on mukana toinen mies. 

Francesco myöntää olevansa harmissaan siitä, että kaikki ”työ” hänen ja Annikan puolesta meni hukkaan. Hän kuitenkin sanoo, että kaksikon yhdessäoloa hankaloitti pitkä välimatka ja lisää, ettei rakkauden liekki kerennyt lopulta leimahtaa.

Francescon mukaan hän ja Annika ovat kaikesta huolimatta hyvissä väleissä keskenään ja juttelevat silloin tällöin.

– Emme me tappele. Olen mieluummin hyvissä väleissä ihmisten kanssa, hän sanoo.

Francesco kertoo olevansa hyvissä väleissä myös Veeran ja Mariannen kanssa. Hän kuvaa, että kun naiset yöpyivät hänen luonaan Italiassa, tuntui hänestä, kuin hän olisi viettänyt aikaa siskojen kanssa.

– Ei mitään draamaa tai tappelua minusta. He ovat kuin siskoja. Olemme jutelleet ohjelman kuvausten jälkeenkin.

Vaikkei rakkautta löytynyt, oli kokemus Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa Francescon mukaan hauska ja hieno. Hän kertoo olevansa iloinen saatuaan tavata uusia suomalaisia aina puolisoehdokkaista Maajussille morsian maailmalla -ohjelman työryhmään.

– Tunnen olevani Suomessa kotona, hän sanoo.

Francesco kertoo, että hän viihtyy tällä hetkellä yhden naisen kanssa. Juttu on kuitenkin vielä sen verran tuore, ettei hän paljasta siitä enempää. 

Tällä hetkellä Francesco työskentelee tuodakseen Suomeen eteläitalialaisia herkkuja ruokaboksin muodossa. Hän järjestikin taannoin italialaisen iltaman helsinkiläisessä Casa Italia -ravintolassa.

Tämän lisäksi Francesco on kirjoittanut oppaan Apulian-matkailuun, ja hän on tulossa promoamaan teostaan Suomeen.

Vaikkei Francesco lopulta löytänytkään rakkautta Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta, tapahtui kuvauksissa erikoinen sattuma, jonka myötä Francescon ystävä löysi vierelleen suomalaisen kumppanin.

– Kaksi ystävääni tuli mukanani ohjelman kuvauksiin Suomeen. Yksi ystäväni tapasi suomalaisen tytön, ja nyt he seurustelevat. Nyt ystäväni on muuttamassa Suomeen tämän tytön luokse. Tv-ohjelma ei toiminut minulle, mutta se toimi ystävälleni! Francesco nauraa.

Maajussille morsian maailmalla -päätösjakso MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaina 29.6. klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat