Norjalaista Asgeiria on pyydetty Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaan aiemminkin – yhden syyn takia hän suostui vasta nyt

Näin norjalainen maajussi-Asgeir puhuu rakkaudesta 2:00
Näin maajussi-Asgeir puhuu rakkaudesta.

Maajussille morsian maailmalla -ohjeman maajussi Asgeir lähtisi unelmatreffeille mieluiten saareen.

Norjalainen kalastaja Asgeir, 54, on yksi Maajussille morsian maailmalla-kauden maajusseista. Ohjelman toinen kausi alkaa 13. huhtikuuta. Hän rakastaa kalastusta myös vapaa-ajalla, joten hänelle on iso plussa, jos tuleva kumppani viihtyy kalojen parissa.

Asgeir kalastaa kotipaikassaan Lillesandissa myös 13- ja 15-vuotiaiden lastensa kanssa, jotka hänellä on edellisestä suhteestaan Kalastajan vaimonakin tunnetun bloggaajan, Johanna Alvestadin, kanssa. Lapset ovat puolet ajastaan isällään ja puolet äidillään, ja vanhemmat ovat ystäviä keskenään.

Eronsa jälkeen Asgeir on ollut sinkku ja tapaillut jonkin verran.

Ohjelmaan osallistumisestaan Asgeir kysyi ensin lapsiltaan, jotka kannustivat häntä lähtemään mukaan. Ystävät sen sijaan vain nauroivat, mutta ajattelivat hänen olevan kuitenkin rohkea.

Asgeir piti ohjelmaan osallistumisesta kovasti, ja kokemus oli hänelle hyvä.

– Tykkään haasteista ja rakastan Suomea, Asgeir kertoi MTV Uutisille ohjelman mediatilaisuudessa 14. maaliskuuta.

Suomalaisissa naisissa häntä viehättää erityisesti se, että he ovat samantyylisiä kuin norjalaiset: itsenäisiä ja luonnonläheisiä. Maajussit tapasivatkin puolisoehdokkaansa ensimmäistä kertaa Lapissa. Olosuhteet olivat tuolloin jäätävän kylmät.

– Oli todella jännittävää tavata naiset ensimmäistä kertaa Lapissa.

"Positiivinen ihminen, joka viihtyy ulkona, on minun makuuni"

Unelmatreffeillä kalastaja veisi seuralaisensa saarille grillaamaan ja tekemään ruokaa.

– Teen paljon ruokaa itsekin. Unelmatreffit tosin riippuvat vuodenajoista, että olemmeko ulkona vai sisällä, Asgeir täsmensi.

Asgeir ei viehäty ihmisestä, joka puhuu vain shoppailusta ja uusista kengistään. Sekään ei ole hyvä asia, jos naisella on vain ongelmia.

– Positiivinen ihminen, joka viihtyy ulkona, on minun makuuni. Kun on tavannut sen oikean, sen tuntee.

Etäsuhteeseen kalastaja ei kuitenkaan haluaisi ryhtyä. Toki alussa hän voisi olla sellaisessa puolesta vuodesta vuoteen.

Asgeiria on pyydetty ohjelmaan pari kertaa aikaisemminkin, mutta hän on kieltäytynyt, koska ei tuntenut olevansa valmis.

– Mutta koronapandemian keskellä tylsistyin ja sanoin kyllä, Asgeir naurahti.

Asgeir kokee oppivansa jotakin uutta joka päivä ja on oppinut asioita myös edellisistä parisuhteistaan.

– Sinun täytyy olla kohtelias ja löytää sellainen ihminen, johon luotat, hän tiivisti.

Maajussille morsian maailmalla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 13.4. klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat