Maajussi-Asgeir kertoo, mitä hänen ja Anan välillä tapahtui, kun kamerat sammuivat: "Se ei ole sitä, mitä etsin"

Maajussi-Asgeir kertoo, mitä hänen ja Anan välillä tapahtui, kun kamerat sammuivat 1:37
Videolla Asgeir ja Ana kertovat, mitä heidän välillään tapahtui, kun kamerat sammuivat.

Maajussille morsian maailmalla -kausi on tullut päätökseensä, ja katsojat ovat päässeet näkemään maajussien ja -jussittaren viimeiset valinnat.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa norjalainen maajussi-Asgeir päätyi valitsemaan Anan. Ohjelman viimeisessä jaksossa kuitenkin selvisi, että kaksikko päätyi jatkamaan vain ystävinä.

Asgeir kertoo MTV Uutisille, että hän ja Ana todella yrittivät saada välilleen kipinöitä. Samaan aikaan hänestä kuitenkin tuntui, että he molemmat osallistuivat ohjelmaan kokemus edellä.

– Tuntui, ettei välillämme ollut suuria kipinöitä. Hänellä on perhe Suomessa ja minulla on lapseni täällä. Olisimme tavanneet ehkä vain muutaman kerran vuodessa, ja se ei ole sitä, mitä etsin, hän sanoo ja lisää, että rakkauden perässä toiseen maahan muuttaminen vaatisi suuria tunteita.

Asgeir kuitenkin lisää, että vaikka hän ja Ana eivät lopulta olleetkaan täydellinen pari, tekisi hän saman valinnan uudelleen.

– Kaikki oli täydellistä ja sanoisin, että kaikki kolme naista oli todella ihania, muttei ehkä kuitenkaan sataprosenttisen oikeita minulle, hän pohtii.

Asgeir on edelleen yhteyksissä Anan sekä kahden muun puolisoehdokkaansa, Sarin ja Elinan kanssa. Hän kertoo olevansa edelleen läheinen myös Francescon, Sinanin ja Annin kanssa.

– Lähettelemme viestejä ja kyselemme kuulumisia, hän valottaa viitaten sekä puolisoehdokkaisiinsa että muihin maajusseihin ja -jussittareen.

Vaikkei rakkautta löytynytkään, kuvaa Asgeir Maajussille morsian maailmalla -kokemuksen olleen hieno ja ainutlaatuinen.

– Uskon, että sain siitä kaiken irti. Sain uuden kokemuksen ja tapasin uusia ihmisiä. Se oli jotain, jonka tulen muistamaan koko loppuikäni, hän sanoo.

Asgeir päätyi lopulta osallistumaan Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaan saatuaan asialle siunauksen lapsiltaan Ainolta ja Ollilta. Hän kuitenkin kertoo, etteivät lapset ole seuranneet isänsä seikkailua television kautta.

– He eivät ole katsoneet yhtäkään jaksoa. Luulen, että he eivät halua nähdä isäänsä televisiossa. Veikkaan, ettei heitä voisi kiinnostaa vähempää, hän nauraa ja lisää, että lapset ovat kuitenkin sujut sen kanssa, että heidän isänsä osallistui ohjelmaan.

Asgeir kertoo viihtyvänsä edelleen sinkkumarkkinoilla ja etsivänsä vierelleen sitä oikeaa. Hän kuitenkin lisää olevansa elämänsä kanssa hyvässä tilanteessa, eikä halua kiirehtiä rakkauden löytämisen suhteen.

– Jos Suomesta löytyy joku kalastajanainen, minuun saa olla yhteydessä, hän nauraa.

Maajussille morsian maailmalla -päätösjakso MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat