Maajussi-Asgeir pussailee ensimmäisillä ryhmätreffeillä kaikkien neljän naisen kanssa – "Otin mieluummin pusun kuin kalan"

Maajussit ryhmätreffeillä 0:39
Videolla maajussi-Asgeir antaa kullekin naiselle pusun ryhmätreffeillä.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman neljännessä jaksossa lähdetään ryhmätreffeille. Läheisimmät tunnelmat ovat norjalaisen Asgeirin pilkkitreffeillä.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa mukana oleva norjalainen Asgeir, 53, kertoo rikkoneensa aiemmin sydämensä niin, ettei olisi vielä aiemmin valmis suhteeseen. Nyt hän haluaisi rinnalleen kumppanin, jonka kanssa tehdä paljon asioita yhdessä, sillä lapset ovat muuttamassa lähivuosina pois kotoa. Hän matkustelee paljon ja haluaa nähdä uusia paikkoja.

Asgeir vie neljä naista ryhmätreffeillä pilkkimään, ja naiset tuntuvatkin ihastuneen ammattikalastajaan heti. Naiset ovat aivan innoissaan siitä, että Asgeir lupaa pilkkikisan voittajalle suudelman.

Kirjeensä yhteyteen laittamallaan videolla Asgeiriin vaikutuksen tehnyt Sari, 49, kertoo Asgeirin olevan erittäin hyväsydäminen, inhimillinen, laajakatseinen ja tuovan itsensä aidosti esiin.

Asgeir kertoo Sarille haluavansa naisen, joka vie hänet hieman pois mukavuusalueelta. Sari viehättää häntä, koska kokee Sarin olevan hyvin aito.

Anan kanssa Asgeir puolestaan jakaa varsin intiimin hetken, sillä kumpikin ihastuu toistensa rauhalliseen olemukseen.

– Meille löytyi heti sellainen yhteys ja uskon, että kumpikin meistä tykkää toisistaan. Olisin halannut häntä pidempäänkin, Ana sanoo yhteisten keskustelujen jälkeen.

Pilkkikisan lopussa Asgeirilla on naisille yllätys: hän suutelee jokaista naista, koska kalaa ei tullut lainkaan. 

– Otin mieluummin pusun kuin kalan, Ana nauraa.

Kaipuu syvällisille keskusteluille

Luonnonrauhaa ja vuorilla vaeltamista rakastava turkkilainen Sinai, 49, vie ryhmätreffeille valitsemansa naiset liukulumikenkäilemään. Hän saa naisilta kehuja siitä, että hän on hyvä mies, joka ajattelee paljon muita.

Sinai sanoo, että naisessa hänelle tärkeintä on luotettavuus ja huumorintaju – se, että nainen saa luonnostaan ihmiset nauramaan.

Yksi hänet nauramaan saaneista on puolisoehdokas Sari, joka vaikuttaa hänestä ihanan hymyilevältä ja energiseltä, mutta hiljaiselta. Sari ei puhu Sinain mielestä tarpeeksi tunteistaan ja ajatuksistaan.

– Tulee ihastumisentunteita, kun tulee huomioiduksi, mutta sitten alkaa aina miettiä, että täällä on aika monta muitakin ihmisiä. Yritän keskittyä omaan energiaani ja omaan fiilikseeni ja pidän sydämen avoinna siihen, mitä on tullakseen, Sari analysoi hiljaisuuttaan.

Islantilainen Ann, 63, puolestaan vie miehet pulkkamäkeen. Hän saa sulhasehdokkailta useampia kommentteja siitä, miten paljon hän puhuu. 

63-vuotias sulhasehdokas Teuvo saa Annin silmät kostumaan, kun tämä kertoo edesmenneestä vaimostaan, joka kuoli syöpään yli 40 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Ann pitää Teuvoa hyvänä miehenä, mutta kokee, ettei tämä ole vielä täysin valmis suhteeseen. He kuitenkin kokevat yhdessä syvällisen keskusteluhetken.

Ann avautuu Teuvolle siitä, miten alkoholinkäyttö on hänelle punainen vaate, sillä hänellä on ollut miehiä, jotka ovat juoneet alkoholia paljon enemmän kuin mitä hän olisi sietänyt.

Italialaisen Francescon, 25, puolisoehdokas Jasmin, 24, harmittelee kaksikon välistä pientä kielimuuria, sillä Francescon englannin kieli ei vielä suju täysin mutkattomasti.

Francesco kertoo kaipaavansa kaksikon välille enemmän henkistä yhteyttä ja syvällisempää keskustelua, jonka Jasmin sanoo osittain jo löytäneensä.

Katso yllä olevansa videolta, millaisiin suudelmiin Asgeirin ryhmätreffit tulevassa jaksossa päättyvät.


Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat