Noora Hautakangas haastettiin meikittömään kuvaan: "Ikäkriisi iski"

Radiojuontajana työskentelevä ex-missi haastettiin kuvaamaan itsensä heti heräämisen jälkeen.

Voicen iltapäivän juontaja Noora Hautakangas latasi taannoin kanavan Facebook-sivuille kuvan itsestään hiukset pörrössä ja ilman meikkiä. Idea lähti kuuntelijalta.

– Kerroin radiossa, että en kehtaa tulla töihin ilman meikkiä. Eräs kuuntelija sitten soitti ja haastoi minut kuvaamaan itseni heti herättyäni ja julkaisemaan kuvan. Yllytyshulluna ihmisenä lähdin tietenkin mukaan, Hautakangas kertoi Smart Riders -ratsastus- ja koiratarvikeliikkeen avajaisissa keskiviikkona.

Kuvan voi katsoa Voicen Facebook-sivuilta täältä.

– Harvoinhan kukaan oikeasti kuvaa itsensä heti sängystä noustuaan. Pakko sanoa, että kyllä siinä pientä ikäkriisiä pukkasi, kun katsoin sitä kuvaa. Tajusin, että ei tässä ihan parikymppisiä enää olla, Hautakangas nauraa.

Hän kertoo palanneensa juuri kotiseudultaan Pohjanmaalta pääsiäislomalta, johon kuului muun muassa äidin herkkujen syömistä, pääsiäiskokon katsomista ja Cheekin keikka. Seuraava loma on kesällä.

– Minulla on kuukauden palkallinen kesäloma, mikä tuntuu luksukselta. Aikaisemmin olen työskennellyt oman firman kautta, joten on ollut vaikea sanoa ei työtarjouksille ja pitää kunnon lomaa. Suunnitelmana on lähteä New Yorkiin, vuokrata sieltä auto ja ajaa Miamiin. Haluaisin olla matkalla pitkään, ainakin kolme viikkoa, Hautakangas suunnittelee.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat