Mainos

Nolo kömmähdys: Verkko ei toiminut iPhone 4:n julkistuksessa

Applen toimitusjohtaja Steve Jobs joutui noloon tilanteeseen uuden iPhone 4 -älypuhelimen julkistustilaisuudessa, kun verkkoyhteydet eivät toimineetkaan kunnolla.

Tapahtumaa seuranneet teknologisivustot, kuten Cnet ja Engadget, kertovat liveblogisivuillaan, että Jobsin oli tarkoitus havainnollistaa puhelimella muun muassa New York Timesin nettisivuja, mutta ne eivät latautuneet.

- Yhteydet ovat täällä aina hieman arvaamattomia, Jobs tyytyi toteamaan.

Hän pyysi yli 5000-päiseltä yleisöltä, että he ottaisivat Wi-Fi yhteytensä pois päältä laitteistaan, jotta langaton verkko toimisi paremmin. Yleisöstä kuului hieman naurua, kun uutuuspuhelin ilmoitti "Cannot activate cellular networks".

- Luulen, etten voi näyttää teille enempää tästä asiasta tänään, mutta voin näyttää teille seuraavaksi kuvia, Jobs sanoi.

Kuvien näyttämisen jälkeen Jobs koetti muodostaa puhelimella verkkoyhteyttä uudestaan, mutta yritys päättyi yhtä nolosti kuin aiemmin.

- Olen pahoillani, en tiedä mitä tapahtuu. Onko kellään ehdotuksia, hän kysyi yleisöltä.

Jonkun yleisöstä huutaessa vastaukseksi "Verizon", Jobs vastasi:

- Niin, olemme siis Wi-Fi yhteydellä täällä.

Myöhemmin esittelytilaisuudessa Apple-johtaja otti asian uudestaan esille ja vaati bloggaajia sammuttamaan langattomat yhteytensä.

- Tässä huoneessa on 570 Wi-Fi yhteyttä päällä. Sammuttakaa laitteistanne Wi-Fi tai minä luovutan. Haluatteko nähdä demot, Jobs tivasi.

Tämän jälkeen Jobs onnistui lopultakin käyttämään langatonta verkkoa, yleisön taputusten säestämänä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.