Lisa Marie Presleyn velipuoli avautuu suhteestaan edesmenneeseen siskopuoleensa: "Kamppailimme samojen asioiden kanssa"

Navarone Garcia kertoi hänen ja edesmenneen siskopuolensa Lisa Marie Presleyn suhteesta ja paljasti, että he kamppailivat samojen asioiden kanssa samaan aikaan. 

Muusikko Navarone Garcia, 37, kertoi Entertainment Tonightille suhteestaan edesmenneeseen siskopuoleensa Lisa Marie Presleyyn

Navarone on Lisa Marien äidin Priscilla Presleyn  ja tietokoneohjelmoija Marco Garibaldin poika. Priscilla ja Marco olivat yhdessä 1984–2006. Lisa Marien isä on edesmennyt Elvis Presley, jonka kanssa Priscilla oli naimisissa 1967–1973.

Navaronen mukaan hänen ja Lisa Marien suhteessa oli niin ylä- kuin alamäkiä. 

– Luulen, että jokaisessa perheessä on sisarusten välistä kilpailua tai he eivät aina ole samaa mieltä, ja se vain tavallaan nousi esiin meidän perheessämme. Meillä oli myös hienoja aikoja yhdessä, mutta kamppailumme tulivat ehdottomasti esiin, Navarone kertoi ET:lle. 

Navarone kertoi, että hän ja Lisa Marie kamppailivat joskus samojen ongelmien kanssa samaan aikaan.

– Emme koskaan käyttäneet sitä yhdessä, teimme aina kaiken erikseen, mutta emme edes tajunneet, että kamppailimme molemmat saman asian kanssa samaan aikaan, Navarone kertoi. 

Lisa Marie kertoi aikoinaan avoimesti opioidiriippuvuudestaan ja kirjoitti vuoden 2019 United States of Opioids: A Prescription for Liberating a Nation in Pain -kirjassa, että hänelle määrättiin lääkkeitä kaksostyttäriensä syntymän jälkeen vuonna 2008 ja hänestä tuli niistä riippuvainen. 

Lisa Marie kuoli 54-vuotiaana sydämenpysähdykseen 12. tammikuuta 2023.

Kamppailuistaan huolimatta Navarone muisteli, että hänen yhteytensä siskoonsa säilyi vielä hautajaispäivänäkin.

– Joku lähetti minulle kuvan taivaalta Alabamassa sinä päivänä... ja se näytti kirjaimellisesti siltä, kun pilvistä olisi tullut enkeli, jolla oli siskoni kasvot, Navarone jakoi tärkeän muistonsa. 

Hänellä on vahva side äitiinsä, jota hän kiittää avusta omien riippuvuus- ja toipumisvaiheiden vaikeimpien hetkien ylipääsemisessä. Navarone kertoi aloittaneensa ruohon polttamisen lukiossa ja käyttäneensä heroiinia vuoteen 2015 mennessä jopa 40 kertaa päivässä. Vieroitukseen päästyään huumetesti vahvisti, että hän oli itse asiassa käyttänyt fentanyyliä suuren osan tuosta ajasta.

Navarone kertoi, että kaikki tuo oli paljon hänen keholleen, ja kaikesta siitä tuli sietämätöntä ja kestämätöntä. Hän yritti salata kamppailunsa äidiltään, mutta soitti tälle viikon vieroitusoireidensa jälkeen ja kertoi tulevansa tämän luokse pariksi viikoksi. 

– Tarvitsin apua ryömiessäni kylpyhuoneeseen ja hän auttoi minua. Hän oli uskomaton koko matkan ajan, Navarone kertoi äidistään.

Musiikki on Navaronelle elintärkeää hänen raittiutensa kannalta. Hän laulaa ja soittaa kitaraa Them Guns -yhtyeessä. Yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa From the Shadows vuonna 2017 ja julkaisee tänä vuonna albumin Dark Horizon. Viimeisin albumi on tehty suureksi osaksi Navaronen toipumisen aikana. Tuona aikana hän myös meni naimisiin ja erosi. 

Nykyisin Navarone kertoo lapsille ja nuorille päihteiden väärinkäytön vaaroista. 

Lue myös:

    Uusimmat