Mainos

Nokian uusi Windows-puhelin "täysin ällistyttävä ja minulla on se taskussani"

Nokian Britannian ja Irlannin toimintojen johtaja Conor Pierce kertoo, että Nokian tuleva Windows Phone 7 -älypuhelin on saanut loistavaa palautetta laitteen nähneiltä tahoilta.

Pierce toteaa Pocket-lint -sivuston haastattelussa, että kaikki laitteen nähneet ovat kuvailleet sitä "täysin ällistyttäväksi" tuotteeksi.

- Yhteistyökumppanimme, joille olemme näyttäneet laitetta, ovat olleet spontaanisti sitä mieltä, että Nokian ensimmäinen Windows Phone on täysin ällistyttävä tuote. Ja kyseessä ovat kuitenkin todelliset paksunahkaiset bisnesgurut, kehuskelee Pierce.

- Tämä osoittaa, että se mitä olemme tuomassa markkinoille, on jotain mahtavaa. Ja tämä on vasta alku, Pierce jatkaa.

Nokian tulevaa WP-älypuhelinta on kutsuttu "Sea Rayksi" ja sen on toivottu olevan alkusoittoa Nokian uudelle kukoistukselle. Tuotteen julkistusta odotetaan 26.10 Nokia World-tapahtumassa lontoossa. Pierce on vakuuttunut, että laite tulee tarjoamaan Nokialle kipeästi kaivattua menestystä.

- Minulla on itse asiassa yksi sellainen taskussanikin, mutta en voi näyttää sitä teille, kiusoitteli Pierce.

Microsoftin Windows Phone -järjestelmä ei ole toistaiseksi kyennyt lyömään itseään läpi markkinoilla. Jopa Microsoftilta on myönnetty, että järjestelmän suosio ei ole ollut toivotunlaista. Tutkimusten mukaan WP7-järjestelmällä on vain kahden prosentin markkinaosuus. Nokialla onkin tiedostettu, että edessä tulee olemaan kova homma.

- Olemme hyvin tietoisia Windows Phonen markkinatilanteesta. Yritämme tuoda tähän tilanteeseen täysin uuden näkökulman. Olemme vakuuttuneita, että keskittymällä tähän asiaan tulemme ylittämään esteet. Kyse ei ole vain yhdestä laitteesta, vaan sovellusten ja ekosysteemin luominen on tärkeätä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.