Mainos

Nokian Stephen Elop: Tietysti olen kännykkäisä

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop puhui illan Hjalliksen kanssa-ohjelmassa avoimesti perheestään ja heitti samaan syssyyn Hajllis Harkimon iPhonen studion norkkaan.

Elopilla on viisi lasta. Insinööriksi isänsä ja isoisänsä tapaan opiskeleva, hieman yli parikymppinen poika, sekä tätä vähän nuorempi tytär. Lisäksi perheeseen kuuluvat 14-vuotiaat kolmoset.

Elop kertoi tapaavansa perhettään mahdollisimman paljon.

– Tietysti olen kännykkäisä. Minulla on viisi ihanaa lasta. He ovat ylpeitä Nokian tuotteiden koekäyttäjiä. Saan heiltä paljon palautetta, Elop nauroi lähetyksessä.

Hurjat matkustusluvut

Stephen Elop sanoi matkustavansa luonnollisesti erittäin paljon. Nokian nokkamiehen Lumia-puhelimen matkustussovelluksen mukaan tammikuun ensimmäisestä päivästä laskien mittariin on kertynyt jo yli 200 000 matkakilometriä.

Elop kertoi viettävänsä enimmän aikansa Suomessa, mutta eri maiden Nokia-kohteissa ja myymälöissä kiertelyssä on yksi puoli ylitse muiden.

– Aika usein myymälässämme Intiassa, Kiinassa tai Thaimaassa seuraan, miten joku valitsee puhelimemme. Kun kuuntelen kysymyksiä, saan tietooni hyvin paljon. Paljon enemmän, kuin tiimimme tekemästä tuote-esittelystä.

Elop puhui vuolaasti Nokian perinteistä ja yhtiön suhteesta Suomeen sekä suomalaisiin. Hän myös sanoi uskovansa vakaasti siihen, että Nokia ohittaa jälleen pahimmat kilpailijansa matkapuhelinmarkkinoilla.

Elop kertoi Hjallikselle heräävänsä joka aamu kello 04.00. Nukkumaan mennään noin 21.00. Hän sanoi tavanneensa hiljattain spesialisti Aki Hintsan, joka oli kehottanut toimitusjohtajaa venyttämään yöuniaan ainakin kahdeksaan tuntiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.